Kloakservice Gentofte

ABN Kloakteknik tilbyder kloakservice i Gentofte. Vi renser og spuler din kloak, installerer rottespærre, slamsugning, TV-inspektion med mere. Læs mere her på siden

Kloakservice i Gentofte af autoriseret kloakmester

Et kloakservice kan være mange ting indenfor kloakarbejde. Ja faktisk dækker en kloakservice over mange ting lige fra slamsugning, rensning af kloak, spuling af kloak, TV-inspektion og installation af rottespærre til hjælp ved vandskade, omfangsdræn, renovering af kloak og etablering af nyt kloaksystem. Mulighederne er mange, og heldigvis er ABN Kloakteknik autoriseret kloakmester indenfor alle former for kloakarbejde. Det betyder, at du kan være helt tryg, når du vælger ABN Kloakteknik til at stå for dit kloakservice i Gentofte. Vi er som autoriseret kloakmester uddannet til at varetage opgaven korrekt. Vi udfører den professionelt, med den rette erfaring og ekspertise. Og så naturligvis til tiden og til en god pris. Samtidig betyder vores autorisation, at vi er underlagt kontrol af vores arbejde. De skal leve op til nogle specifikke standarder, som autoriseret kloakmester. Du kan altså være helt sikker på, at du får, hvad du betaler for hos ABN Kloakteknik. Du kan læse mere om, hvorfor du skal vælge en autoriseret kloakmester her. 

Vi står klar til at hjælpe med store og små opgaver for virksomheder, private grundejere samt boligforeninger.  

Kloakservice Ballerup

Kloakservice i Gentofte med døgnservice

Har du akut brug for kloakservice i Gentofte, har ABN Kloakteknik døgnservice. Det betyder for dig, at vi altid er klar til at rykke ud, når du har brug for det – hver time, hvert dag hele året rundt. Hvis du har stoppet toilet, gulvafløb eller køkkenvask eller oversvømmelse i kælderen, står vi klar med hjælpen, når du har brug for os; hvad enten det er en kold vinterdag eller årets varmeste dag. Vi kan hurtigt rykke ud fra vores base i Hvidovre og hjælpe. Ofte kan en spuling med vores spulevogn løse problemet. Hvis der er underliggende problemer med din kloak, tager vi en snak om omfang, tidshorisont og naturligvis pris.

Fakta om kloakservice i Gentofte

Hvis du vil have det hurtige overblik over, hvad en kloakservice er, og hvorfor den skal foretages af ABN Kloakteknik, kan du få det her:

 

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester og kan udføre alle opgaver indenfor kloakservice som spuling af kloak og rensning af kloak

Vi har døgnservice og rykker ud til kloakservice, når du har brug for os

Vi tilbyder vores services til fornuftige priser på hele Sjælland

Årligt kloakservice i Gentofte

Som privat grundejer er du ansvarlig for din kloak ud til skel. Men kloakken er sjældent noget, husejere tænker på, førend det er for sent – ved stoppede afløb og oversvømmede kældre. Derfor kan du hos ABN Kloakteknik får et årligt eller halvårligt kloakservice i Gentofte. Vi kommer med vores specielle udstyr og efterser din kloak. Vi laver en spuling af kloakken ved behov og laver en TV-inspektion for at se efter kloakken almene tilstand: er der rørbrud eller rottereder. Læs mere om TV-inspektion her.
På denne måde er du sikret, at du altid kender din kloaks tilstand, sådan at du kan nå at reagere i tide, inden eventuelle oversvømmelser eller tilstopning af afløb kan gøre skade på hus og skabe stor irritation og frustration.

Kontakt os, hvis du vil vide mere om et årligt kloakservice eller har brug for akut hjælp til en kloakservice opgave. Du er også velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Du finder vores kontaktinformation her.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af