Kloakservice Frederiksberg

ABN Kloakteknik udfører kloakservice på Frederiksberg. Har du stoppet afløb eller kloak? Så er vi klar på at hjælpe døgnet rundt. Læs mere her på siden

Kloakservice Frederiksberg – hvad der det?

Kloakservice er faktisk ikke en opgave men mange forskellige opgaver indenfor kloakarbejde. Hos ABN Kloakteknik er kloakservice blandt andet kloakresning, kloakspuling, slamsugning, TV-inspektion, installation af rottespærre samt mange andre støre og mindre opgaver. Vi er autoriseret kloakmester. Det betyder, at vi er uddannende til at varetage alle opgaver indenfor kloakservice på Frederiksberg. Det betyder også, at vores arbejde er underlagt konstant kontrol. Det er din sikkerhed og tryghed for, at opgaven udføres korrekt. Du kan se alle de opgaver, vi udfører som autoriserede kloakmestre her.

Og du kan finde en god artikel om, hvorfor du skal vælge en autoriseret kloakmester her.

Vi udfører kloakservice for alle som har brug for det. Det betyder, at vi blandt andet laver kloakservice hos private husejere, virksomheder med domicil og boligforeninger.

Kloakservice Ballerup

Kloakservice på Frederiksberg – hvorfor?

Da kloakservice ikke er en ting med flere forskellige slags kloakarbejde, kan der også være flere grunde til, at du vælge at få et kloakservice. Nogle ønsker et årligt kloakservice, for at give en ekstra tryghed. Ved et årligt kloakservice kigger vi på kloakkens tilstand og sørger for at spule den i gennem, hvis der er behov. Vi kigger også efter for eventuelle brud, rottereder og lignende. På den måde er du sikker på, ikke at få nogle ubehagelige overraskelser.

Andre igen har brug for akut kloakservice fordi gulvafløb, faldstamme eller køkkenvask er stoppet til, og har brug for at blive renset af en professionel. Sammen finder vi ud af, om kloakservice er det rigtige for dig.

Tips og tricks til din kloak

Det er en god ide at passe godt på dine afløb og kloakrør, så de holder i lang tid. Derfor har vi samlet et par tips til, hvordan du bedst passer på din kloak.

Spul aldrig din kloak, hvis der ikke er brug for det – det kan gøre mere skade end gavn

Smid ikke fedt og madaffald i afløb

Smid ikke tamponer, bind, vandrondeller, vatpinde, vaskeklude og lignende i toilettet

Fjern blade om efteråret fra brønde, så de ikke falder i kloakken og stopper den til

Overvej et årligt eller halvårligt kloakservice, så du altid kender din kloaks tilstand

Kloakservice på Frederiksberg med døgnservice

Hvis uheldet er ude, og du har brug for akut kloakservice, er vi klar til at hjælpe dig. Hvis dit toilet er helt stoppet til eller, dine afløb i køkken eller bad er stoppet til, kan vi rykke hurtigt ud for at klare situationen. Og det er lige meget, om det er juleaften kl. 18 eller en sommermorgen i juli kl. 05. Fra vores base i Hvidovre er vi klar til at være på Frederiksberg til kloakservice indenfor meget kort tid. Vi kan som oftest rense kloakken med en spuling, sådan at der igen er frit gennemløb i kloakken og du hurtigt kan komme videre med din dag. Hvis der er større, underliggende problemer, taler vi om det, så vi i fællesskab kan finde den rigtige løsning for dig.

Kontakt os i dag, hvis du vil vide mere om kloakservice eller har akut brug for hjælp til stoppede afløb eller oversvømmelse i kælderen. Kontakt os også gerne, hvis du har brug for et uforpligtigende tilbud. Du finder vores kontaktinformation her.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af