Kloakservice Egedal

Bor du i Egedal Kommune og har behov for kloakservice? Så kontakt ABN Kloakteknik i dag. Vi har døgnservice og er altid klar til at hjælpe med alt fra installation af rottespærre til slamsugning. Læs mere om kloakservice i Egedal her på siden.

Kloakservice i Egedal Kommune

I Danmark findes der mange tusinde kilometer kloakrør og kloakledninger. Cirka 60.000 km af de kilometer er private. Det er din pligt som grundejer at sørge for, at de kloakrør/brønde, der befinder sig på din grund, fungerer optimalt. Generelt set er mange private kloakker i dårlig stand, da de har stået uberørte hen i snart 60 år. Derfor kan det være en god ide at bestille en kloakservice. Det er her, at ABN Kloakteknik kommer ind i billedet. Vi er autoriseret kloakmester, og vi tilbyder kloakservice i hele Egedal Kommune. Så hvad enten du bor i Ølstykke, Smørum, Ganløse eller en by derimellem, er vi altid klar til at tilbyde dig en effektiv kloakservice. Vi tilbyder døgnservice, så du kan kontakte os når som helst hver dag hele døgnet rundt, både når uheldet er ude og når du ønsker kloakservice i Egedal. Du finder vores kontaktinformation her.

Kloakservice Ballerup

Hvad involverer en kloakservice i Egedal?

En kloakservice kan involvere flere elementer. Det kommer an på, præcis hvad dine behov er. Det kan være en god ide at starte med at få foretaget en tv-inspektion, når man bestiller kloakservice. Med en tv-inspektion kan vi se præcis hvilken stand din kloak er i og hvad den eventuelt har behov for. Læs mere om TV-inspektion her. Hvis du oplever, at din kloak stopper til, kan det være en god ide, at vi kommer og laver en rensning af din kloak. Her bruger vi vores højtryksspuler til at rense din kloak. Hvis der er meget grus eller slam i din kloak, kan løsningen være, at vi kommer forbi med vores slamsuger. Ved en slamsugning løsner vi skidtet og suger det op, så der igen er fri passage for vandet. Vi har endda en mini slamsuger, så vi kan komme til alle steder. Læs mere om slamsugning her.

Du kan finde en liste her over de services, vi tilbyder som autoriseret kloakmester.

Hvorfor vælge ABN Kloakteknik til kloakservice i Egedal?

Du kan her få det korte overblik over, hvorfor du skal vælge ABN Kloakteknik til din kloakservice.

 

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester. Du kan trygt vælge os, når du har brug for kloakservice i hele Egedal Kommune så også Ølstykke og Smørum.

Vi kan hjælpe med alt fra tv-inspektion til etablering af omfangsdræn, installation af rottespærre og alle kloakrelaterende opgaver derimellem.

Vi har døgnservice og er klar til at hjælpe dig hvis dine problemer er akutte, eller hvis du har mistanke om kloakproblemer og gerne vil have et tilbud på kloakservice i Egedal.

Din tryghed ved valg af ABN Kloakteknik til kloakservice i Egedal

Hos ABN Kloakteknik er det meget vigtig for os, at vores kunder føler, at de er i trygge hænder. Vi er autoriseret kloakmester, hvilket betyder, at vi skal leve op til visse standarder. Du kan læse mere her  om hvorfor du altid skal vælge en autoriseret kloakmester til jobbet. Derudover sætter vi en ære i at sikre, at vi indgår i en dialog med vores kunder, så vi i fællesskab kan vælge de rigtige løsninger. ABN Kloakteknik kunne aldrig finde på at arbejde på din kloak, uden at vi var blevet enige om pris og løsninger. Hvis du vælger os som din samarbejdspartner til kloakservice i Egedal Kommune, kan du regne med, at vi overholder alle aftaler. Vi møder op til aftalt tid, og der kommer ingen overraskende ekstra regninger. Hvad enten du er privat boligejer eller virksomhed med eget domicil, så kontakt os i dag for et godt tilbud.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af