Kloakservice i Brøndby

ABN kloakteknik tilbyder kloakservice i Brøndby til både private og virksomheder. Og vi tager imod alle opgaver med kloakker, store som små.

En kloakservice kan indeholde flere elementer, afhængig af dit problem. Men typisk opstår behovet for kloakservice, fordi der er stoppede afløb i eksempelvis køkken eller badeværelse. Så hvis din kloak er stoppet, eller du tror, at der problemer med kloakken, kommer vi gerne forbi og afhjælper problemet.

 

Kloakken – dit ansvar

Husk, at du som husejer er ansvarlig for, at alle afløb og installationer, placeret på din grund, fungerer, som de skal. Derfor er det en god ide, regelmæssigt at få tjekket din kloak, afløb og så videre. Ved en kloakservice kan vi se, om der eksempelvis er rotter i kloakken, om der er defekte dele, eller om alt fungerer, som det skal. Hvis du har problemer med rotter i kloakken, kan vi også tilbyde hjælp med det med installation af en rottespærre. Hos ABN Kloakteknik er vi nemlig autorisrede rottespærremontører. Du kan læse mere om rottespærre her.

Din tryghed ved en kloakservice i Brøndby

Hos ABN kloakteknik er vi autoriseret kloakmester. Det betyder blandt andet, at vi har erfaringen, kompetencerne og den nødvendige viden, der skal til for at udføre kloakservice opgaven i Brøndby korrekt, kompetent og indenfor en fornuftig tidsramme. Og endda til konkurrencedygtige priser. Hos os ved du altid, hvad der skal laves og hvornår, da dialogen med kunden er en af vores vigtigste opgaver. Vi ved godt, at rotter i kloakken eller et stoppet afløb kan være stressende, men med vores specialudstyr og hurtige service, er det vores job og privilegie, at fjerne udfordringen, så i kan komme tilbage til en hverdag uden problemer med kloakken.

Kontakt os i dag for mere information om kloakservice i Brøndby. Eller få et gratis og helt uforpligtende tilbud på kloakservice i Brøndby. Du finder vores kontaktinformation her.

Kloakservice i Brøndby; det bør du vide

Der er mange fordele ved at vælge ABN Kloakteknik til dit kloakservice i Brøndby. Og her er nogle af dem:

Vi udfører kloakservice i hele Brøndby, så lige meget om du bor i Brøndbyøster eller Brøndby strand, rykker vi ud, når der brug for det.

Vi tilbyder blandet andet TV-inspektion, rensning af kloak, opsætning af rottespærre, slamsugning og renovering af din kloak.

Vi har døgnservice og står klar, når nøden er størst.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af