Kloakservice i Albertslund

ABN Kloakteknik tilbyder kloakservice i hele Albertslund. Med hvad er et kloakservice egentlig?

Hvis du har en faldstamme, som er stoppet, et toilet, hvor vandet stiger, når du skylder ud eller et afløb, som er helt stoppet til, kan det lyde som om, at du har brug for et kloakservice. Ved et kloakservice kommer ABN Kloakteknik hurtigt hjem til dig, og hjælper dig med at rense din kloak, afløb eller faldstamme. Vores spulevogn højtryksspuler din kloak ved behov, så der igen kan komme gennemløb. Kloakservice er faktisk ikke en ting, men mange områder inden for kloakarbejde. Blandt andet: rensning af kloakken, slamsugning, renovering af kloak, stoppede afløb og faldstammer, TV-inspektion og meget andet. Heldigvis er ABN Kloakteknik autoriseret kloakmester. Det betyder, at vi er uddannede og autoriserede i alle former for kloakarbejde. Vi kan derfor ikke blot hjælpe, når nøden er ude og jeres afløb er stoppet til. Vi kan også hjælpe med store og små opgaver som renovering af kloak, etablering af nyt kloaksystem på grund, installering af rottespærre, omfangsdræn og meget andet. Du kan læse mere om alle de opgaver, vi udfører som autoriseret kloakmester her.

Vi tilbyder vores kloakservice til private grundejere, virksomheder og boligforeninger i Albertslund. Ikke opgave er for stor eller lille. Vi står klar til at hjælp jer, når i har brug for det.

Kloakservice med døgnservice i Albertslund

Hos ABN Kloakteknik har vi døgnservice og kan lave kloakservice i Albertslund, når du har brug for det. Det betyder, at lige meget hvornår, du har brug for, at vi kommer og tager et kik på kloakken – eksempelvis på grund af akut stoppede afløb, som du ikke kan klare selv – hver eneste time, hver eneste dag, hele året rundt. Vi rykker hurtigt ud, og sørger for, at der er gennemløb i dit afløb, faldstamme og kloak igen med vores spulevogn. Hvis du har akut brug for slamsugning ved oversvømmelse i kælderen, er vi selvfølgelig også klar til at hjælpe døgnet rundt med vores slamsuger. Du kan læse mere om slamsugning her.

Kloakservice Ballerup

Årligt kloakservice og eftersyn

Det er faktisk en rigtig god ide, at få lavet et årligt kloakservice eller eftersyn af kloakken, så du kender tilstanden af dit kloaksystem. Som privat husejer, er det dig, som er ansvarlig for kloaksystemet på grunden ind til skel. Kommunen er ansvarlig for resten. Som oftest er kloakrørene mindre på privat grund, da der ikke skal transporteres lige så meget i gennem rørene, som de fælles, kommunale kloakrør, som jo også skal transportere dine naboers affald. Og smallere rør gør, at de lettere kan stoppes til. Samtidig kan det være en dyr fornøjelse, hvis du ikke kender tilstanden af din kloak. Der kan være rotter i kloaksystemet, som laver reder eller gnaver ledninger over. Også kan de naturligvis også komme på besøg i huset. I sidste ende kan en brud på kloakrør lede til en oversvømmelse eller ødelagt sokkel.

Med en kloakservice fra ABN Kloakteknik efterser vi dit kloaksystem, sådan at det altid er optimalt. Vi spuler med vores spulevogn ved behov, og kigger efter brud, rotter og lignende. Hvis der er steder, vi ikke kan komme til, bruger vi TV-inspektion, som er et lille kamera, vi fører ned i kloakken. På den måde er vi sikre på, at komme grundig igennem kloakken, så du ikke får nogen ubehagelige overraskelser; eller besøgende.

Du kan læse mere om, hvorfor et kloakservice også i Albertslund kan være en gode ide her.

Kontakt os gerne, hvis du ønsker et årligt kloakservice i Albertslund eller står akut og har brug for kloakservice. Du er også velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Du finder vores kontaktinformation her.

Værd at vide om kloakservice i Albertslund

Hvis du ønsker et hurtigt overblik over, hvorfor du skal have lavet et kloakservice i Albertslund af ABN Kloakteknik, kan du få det her:

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester – din sikkerhed for, at arbejdet bliver udført af en professionel

Vi laver kloakservice og renser din kloak hurtigt, effektivt og ikke mindst til en fordelagtig pris

Vi har døgnservice, og er der når du har brug for hjælp til at rense afløb, faldstammer eller kloakken

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af