Kloakmester – Vallensbæk

Vi er din kloakmester i Vallensbæk. Vi er klar til at hjælpe med rensning af kloak, stoppede afløb, rotter, isolering af kælder med mere -også akut. Læs mere her på siden.

Hvilke opgaver udfører en kloakmester?

Som autoriseret kloakmester i Vallensbæk udfører vi en lang række af opgaver inden for kloakarbejde. For os er ingen opgave for stor eller lille, og vi er klar til at hjælpe private grundejere og sommerhusejere, virksomheder og grundejerforeninger og boligforeninger med opgaver. Vi udfører mange mindre opgaver som spuling af kloak og rensning af kloak, hjælp ved stoppede afløb og oversvømmede kældre, installation af rottespærre, samt TV-inspektion og slamsugning. Men vi udfører også større og mere tidskrævende opgaver som omfangsdræn, nyt kloaksystem, renovering af ældre kloaksystemer, isolering af kælder og meget andet. Du kan finde en komplet liste over alle de opgaver, vi udfører som kloakmester i Vallensbæk her.

Kan jeg ikke lave noget ved kloakken selv?

Du skal huske, at du som husejer er ansvarlig for, at kloakken bliver vedligeholdt på din grund. Hvis kloaksystemet ikke vedligeholdes, kan det i værste fald lede til fugtskader eller skader i kloaksystemet.

Du kan sagtens gøre dit for, at kloakken bliver vedligeholdt. Du kan for eksempel fjerne visne blade og rødder fra træer rundt om kloakken, ikke hælde andet end toiletpapir i toilettet. Så smid vatpinde og rondeller, bind og tamponer, vaskeklude og lignende i skraldespanden i stedet for i toilettet. Du kan også få foretaget en TV-inspektion, hvis du ønsker at vide, hvordan standen er på dit kloaksystem. Du kan læse mere om TV-inspektion her.

Du bør altid kontakte en autoriseret kloakmester, hvis du oplever problemer med kloakken. For eksempel hvis vandet stiger i toilettet, du oplever rotter på din grund, jorden på din grund begynder at synke med mere. Det er alle tegn på, at der er problemer med kloaksystemet. Blandt andet kan rotter have gnavet rør over.

Hvis du vil læse mere om vedligeholdelse af kloaksystemet på din grund, kan du læse mere hos Bolius. Du finder deres artikel om vedligeholdelse af kloakker her.

Værd at vide om ABN Kloakteknik – din kloakmester i Vallensbæk

Vi udfører alle former for kloakarbejde som installation af rottespærre, spuling af kloak, rensning af kloak, omfangsdræn, regnvandssikring og meget mere

Vi har døgnservice og rykker ud dag og nat, når du har brug os hele året rundt

Vi tilbyder at løse opgaver som kloakmester for boligforeninger, virksomheder samt private grundejere

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Kloakmester i Vallensbæk med døgnservice

Det passer stort set aldrig ind i planerne, at toilettet eller afløbet er stoppet til, eller der er oversvømmet i kælderen. Og det er heller ikke altid sagen, at det sker i tidsrummet 7-15, som er vores normale åbningstider. Derfor har vi døgnservice, så vi kan hjælpe dig med dit stoppede afløb eller kloak i Vallensbæk, hver dag, hver time hele året rundt. Skulle situationen opstå er vi klar til at rykke til Vallensbæk fra vores base i Hvidovre så hurtigt som muligt. Ofte kan vi løse opgaven op stedet for eksempel med vores spulevogn, som spuler kloakken ren. Men skulle det være et større problem, som ikke kan løses på stedet, tager vi en snak om det. For du skal selvfølgelig vide alt om omfang, tid og økonomien i opgaven, førend vi udfører opgaven. Hos ABN Kloakteknik kan du altid være sikker på, at du få en korrekt udført opgave til en fornuftig pris.

Kontakt os, hvis du har et akut problem med stoppede afløb, oversvømmelse eller andet. Eller kontakt os for en snak om din kloakopgave og et uforpligtigende og gratis tilbud. Du finder vores kontaktinformation her.  

Vi er medlem af