Kloakmester Solrød

ABN Kloakteknik er din autoriserede kloakmester i Solrød. Vi renser kloakken, spuler, laver TV-inspektion med mere. Læs mere her på siden.

ABN Kloakteknik – din kloakmester i Solrød

ABN Kloakteknik er din kloakmester i Solrød. VI hjælper dig med et bredt udvalg af opgaver vedrørende kloakken. Det er både store og små opgaver vi hjælper med. Blandt andet lavet vi typisk rensning af kloak, kloakspuling, TV-inspektion, slamsugning med også større opgaver som renovering af kloak, nybyg, regnvandssikring, omfangsdræn og isolering af kælder. Der er kort sagt ikke noget, vi ikke kan hjælpe dig med, hvis du skal have ordnet din kloak. Du kan få et overblik over alle de opgaver, vi laver som kloakmester her.

Og hvornår skal du så bruge en kloakmester? Det skal du faktisk hver eneste gang, du har problemer med kloakken. Det kan for eksempel være ved stoppet toilet, eller andre tegn på tilstopning i kloakken. Det kan også være med mistanke om brud på kloakrør for eksempel hvis du oplever mere fugt i kælderen end normalt, eller du observerer rotter på din grund.

Vi tilbyder vores services som kloakmester i hele Solrød fra Solrød Strand og Jersie til Havdrup og alt derimellem.

Samtidig kan vi hjælpe private husejere, virksomheder med domicil samt boligforeninger med kloakmesterarbejde.

Autoriseret kloakmester i Solrød

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester. Det betyder, at vi er uddannede kloakmestre. Det er altså din tryghed for, at vi ved hvad vi laver, når vi er ude på opgaven. Samtidig er vi underlagt kontrol af vores arbejde, sådan at det altid lever op til standard. Du bør altid bruge en autoriseret kloakmester, når du skal have lavet kloakarbejde – for kloakarbejde er ikke gør-det-selv-arbejde Du kan læse mere her, om hvorfor du skal vælge en autoriseret kloakmester her. Med ABN Kloakteknik som din kloakmester er du sikker på at få professionel, effektiv service, til helt fornuftige priser.

Husk at kloakken på din grund er dit ansvar – det er derfor en god ide altid at kende standen af kloakken. Det er tit på husejeres kloakrør, at der sker tilstopning, da disse rør er smallere end de kommunale rør, som jo skal lede mere affald væk. Hos ABN Kloakteknik kan vi også lave et årligt kloakservice af din kloak, så kender altid dens tilstand. Kontakt os gerne for pris på et årligt kloakservice. Du finder vores kontaktinformation her.

Fakta om kloakmester i Solrød

Hvis du vil have et hurtigt overblik over hvorfor, du skal vælge ABN Kloakmester, som din kloakmester i Solrød, kan du læse mere her:

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester

Vi udfører alle former for kloakarbejde fra spuling af kloak til regnvandssikring og installation af rottespærre

Vi har nogle af de bedste priser på hele Sjælland

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Kloakmester med døgnservice

Vi er autoriseret kloakmester med døgnservice i Solrød. Det betyder, at vi står klar til at hjælpe dig med dine kloakproblemer hver eneste time, hver eneste dag året rundt. Så det er lige meget om det er juleaften eller sommerferie, så rykker vi ud, når du har brug for det. Fra vores base i Hvidovre kan vi hurtigt rykke ud til Solrød og klare problemerne. Mange af problemer – for eksempel med stoppet toilet, kan klares på stedet med vores specielle spulevogn. Den højtryksspuler din kloak, sådan at der kan komme gennemløb igen.

Hvis vi mod forventning ikke kan ordne problemet på stedet, for eksempel ved mistanke om større skader, rotter eller lignende, tager vi naturligvis en snak om, hvordan vi løses problemet, inden vi giver os i kast med arbejdet. Så er du sikker på økonomi, omfang og tidshorisont.

Kontakt os, hvis har akut brug for en kloakmester. Eller kontakt os for en uforpligtende snak eller tilbud på din kloakopgave. Du finder vores kontaktinformation her.

Vi er medlem af