Kloakmester Rudersdal

ABN Kloakteknik, din kloakmester i Rudersdal. Vi hjælper med alt fra installation af rottespærre til etablering af omfangsdræn. Vi hjælper også ved akutte sager. Kontakt os i dag. Eller læs mere om ABN Kloakteknik som din kloakmester i Rudersdal her på siden.

ABN Kloakteknik – kloakmester i Rudersdal

Leder du efter en autoriseret kloakmester? Bor du i Rudersdal Kommune? Så kontakt ABN Kloakteknik. Vi vil rigtig gerne være dit foretrukne valg, når det kommer til kloakmestre i Rudersdal. Fra vores base i Hvidovre kan vi hurtigt være hos dig, når du har brug for en kloakmester. Vi rykker naturligvis ud til hele Rudersdal kommune, hvad enten du bor i Birkerød, Nærum, Vedbæk eller en by derimellem.

Hos ABN Kloakteknik ved vi godt, at uheldet nogle gange er ude, og du står med kloakproblemer uden for ”normal” åbningstid. Det er derfor, at vi har døgnvagt. Så kan du kontakte os, så vi hurtigt kan komme og løse dine kloakproblemer. Hver dag hele året rundt. Vi hjælper naturligvis både private boligejere, virksomheder med eget domicil, kolonihusejere og boligforeninger. Kontakt os i dag, hvad enten du akut har behov for en kloakmester i Rudersdal, eller hvis du vil have et uforpligtende tilbud. Du finder vores kontaktinformation her.

Hvilke opgaver udfører en kloakmester?

ABN Kloakteknik kan som autoriseret kloakmester udføre en lang række kloakopgaver. Vi løser ikke kun opgaver for private husejere, men også for virksomheder med eget domicil, sommerhusejere, boligforeninger, kolonihaveejere og så videre.

Vi er altid klar til at hjælpe, både med større planlagte opgaver og mindre akutte opgaver. Vi bliver ofte tilkaldt for at rense kunders kloakker, hvis de er stoppede til. Vi kan også udføre en tv-inspektion af dine kloakrør. En tv-inspektion kan fortælle os, om der er problemer så som brud på rør eller rotter i kloakken. Læs mere om TV-inspektion her. Det kan være en god ide, at bestille en tv-inspektion ved køb af et nyt hus, da kloakken ikke indgår i en tilstandsrapport. Så ved du, om du kan risikere, at skulle investere mange penge i kloakken i det hus, du overvejer at købe. Du kan finde en liste her over alle de services ABN Kloakteknik tilbyder som autoriseret kloakmester.

ABN Kloakteknik, autoriseret kloakmester – en opsummering

Hvis du gerne vil have et hurtigt overblik over, hvorfor du skal vælge ABN Kloakteknik, som din kloakmester i Rudersdal, kan du få det her.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester i hele Rudersdal kommune.

Vi udfører alle former for kloakarbejde. Vi kan hjælpe med alt fra rensning af kloak til isolering af kældre og endda til fordelagtige priser.

Vi har døgnservice, så vi er klar med en hjælpende hånd når du har brug for os. Hvad enten det er tidlig morgen, eller klokken 23.59 nytårsaften så ring til os.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Autoriseret kloakmester i Rudersdal

Det kan være svært at beslutte sig for, hvilken kloakmester man skal vælge. Generelt set er det altid en god ide, at vælge en autoriseret kloakmester. En autoriseret kloakmester skal leve op til visse krav, og kloakmesteren er underlagt en kvalitetskontrol. Du kan læse mere om autoriserede kloakmester her.

ABN Kloakteknik er naturligvis autoriseret kloakmester i Rudersdal. Vores personale er veluddannede fagpersoner, der har det nyeste materiale til hjælp. Ud over det, så elsker vi hos ABN Kloakteknik tilfredse kunder. Hos os er pålidelighed og kvalitet i højsæde. Vi vil altid hellere indgå i en dialog med vores kunder om, hvad der skal laves og hvad det kommer til at koste, end at vi vil have, at vores kunder får en ubehagelig oplevelse med usikkerhed over jobbets omfang og priser.

Vi er medlem af