Kloakmester Roskilde

ABN Kloakmester er din kloakmester i Roskilde. Vi tilbyder rensning af kloak, slamsugning, klaokservice, eftersyn af kloak mm. Læs mere her på siden.

 

ABN Kloakteknik – din kloakmester i Roskilde

ABN Kloakteknik er din kloakmester i Roskilde. Vi er klar til at hjælpe dig, med din næste kloakopgave. Men hvornår skal man egentlig bruge en kloakmester? Det kræver et noget bredt svar. Du skal bruge en kloakmester, hvis du oplever tilstopning af kloak. Det kan for eksempel være, du oplever, vandet i toilettet stiger, når du skylder ud. Det er et tegn på, at kloakken er stoppet. Her vil vi spule kloakken igennem med vores spulevogn. Det kan også være, at du har set rotter på grunden. Så kan vi lave en TV-inspektion for at se, om der er rotter i kloakken, om de har lavet rottereder, som kan blokere rørene eller eventuelt har bidt i ledninger. Det kan være, du har brud på kloakrør, så du får fugtskader eller oversvømmelse i kælderen. Her skal du altid kontakt en kloakmester, så hurtigt som muligt.

Men vi hjælper også gerne ved mange andre opgaver som renovering af kloak, slamsugning, isolering af kælder, omfangsdræn, regnvandssikring, nyt kloaksystem, højvandsluk og meget andet. Du kan få et samlet overblik, over alle de opgaver vi udfører som kloakmester her.

ABN Kloakteknik – en autoriseret kloakmester i Roskilde

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester i Roskilde. At være autoriseret kloakmester betyder, at vi er udannede til at varetage opgaver, der har med kloakken at gøre. Vi er professionelle og grundige. Som autoriseret kloakmester er man nemlig også underlagt kontrol af ens udførte arbejde. Derfor kan du være sikker på, at en opgave udført af ABN Kloakteknik er udført korrekt. Hvis du vælger en autoriseret kloakmester, vælger du også tryghed og sikkerheden for et ordentligt udført stykke arbejde. Samtidig er kloakarbejde ikke noget, man bør lave selv. Du bør derfor altid kontakte en autoriseret kloakmester hvis du oplever, tilstopning, som du ikke selv kan klare, brud på kloakrør, rotter med mere. Du kan læse mere her om, hvorfor du skal vælge en autoriseret kloakmester.

Tips til vedligeholdelse af din kloak

Det kan godt være, at man ikke selv må lave kloakarbejde, men der er mange måder, hvorpå du kan vedligeholde din kloak, så du mindsker risikoen for tilstopning og brud. Du kan se nogle af vores tips her. Eller læs mere i denne artikel fra Bolius. 

Smid kun toiletpapir i toilettet. Alt andet som vatpinde, bleer, kattegrus, bind og tamponer, kondomer med mere hører til i skraldespanden.

Efterse husets brøde to gange årligt – fjern eventuelle nedfaldne blade fra området omkring brøndene.

Sørg for at rense gulvafløb – der kan ofte samle sig sæbe og skidt i rørene.

Hæld aldrig maling, terpentin med mere i kloakken. Det kan ødelægge rørene.

Få lavet et årligt serviceeftersyn, så du kender din kloaks tilstand.

Kontakt straks en autoriseret kloakmester, hvis du oplever tilstopning, brud, rotter eller lignende.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Kloakmester Roskilde med døgnservice

Hos ABN Kloakteknik har vi døgnservice som kloakmester i Roskilde. Det betyder, at vi er klar, når du har brug for vores hjælp. Vi er derfor klar til at rykke ud hver time, hver dag hele året rundt; sommer eller vinter – morgen eller nat. Vi rykker ud ved akutte sager som tilstoppet toilet, brud på kloakrør, oversvømmelse i kældere med mere. Fra vores base i Hvidovre kan vi hurtigt være i Roskilde og hjælpe. Som oftest kan vi klare et stoppet toilet med vores specielle spulevogn. Her spuler vi kloakken igennem, så der igen er gennemløb. Hvis vi har mistanke om større problemer med kloakken, det kunne eksempelvis være, hvis dine afløb eller toilet ofte stopper til, eller der er mistanke om brud, tager vi en snak om, hvordan vi kan løse problemet. Vi kan lave en TV-inspektion, så du kender din kloaks præcise tilstand.

Kontakt os, hvis du har akut brug for en kloakmester i Roskilde, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en opgave. Du finder vores kontaktinformation her.

Vi er medlem af