Kloakmester arbejde i Rødovre

Vi hos ABN Kloakteknik udfører autoriseret kloakmester arbejde i hele Rødovre og til meget konkurrencedygtige priser. Læs mere om vores kloakmester arbejde i Rødovre her på siden.

Din (næsten) lokale kloakmester i Rødovre

ABN Kloakteknik har base i Hvidovre og kører derfra ud til kloakopgaver på hele Sjælland. Og det inkluderer selvfølgelig også Rødovre Kommune inklusiv Islev. Vi har døgnservice, og rykker ud når problemet opstår, og når det passer dig. Erfaringen har vist os, at det er sjældent mellem 7-15, at et oversvømmet badeværelse eller køkkenvask opstår. Og det kommer altid, når det er allermest ubelejligt. Derfor sørger vi for at være klar og til tiden. Når du har brug for hjælpen, står vi nærmest. Mange opgaver kan vi med vores specialiserede udstyr klare med det samme. Hvis opgaven er større og mere omfattende, tager vi en snak om, hvad der skal gøres, hvornår og hvordan, sådan så du hele tiden ved, hvor langt vi er, og hvor langt der er tilbage med opgaven. Vores job er i vores øjne et serviceerhverv. Og vi sætter en stolthed i at yde god service til alle, vi er i kontakt med; hvad enten der er virksomheder eller private grundejere, og om det er rensning af en kloak eller et større omlægsarbejde.

Kloakmester Rødovre

Kloakmester i Rødovre – disse opgaver udfører vi

Som autoriseret kloakmester tilbyder vi både virksomheder med domicil og private grundejere at udføre en række opgaver indenfor kloakmesterfeltet. Vi udfører både store og små opgaver; og det er endda til yderst konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder blandt andet at lægge omfangsdræn, slamsugning, regnvandssikring, TV-inspektion, etablering af nyt anlæg, samt reparation og renovering af eksisterede anlæg. Se alle de kloakmester opgaver, vi udfører i Rødovre her.

Autoriseret kloakmester – din garanti

Hos ABN Kloakteknik er vi autoriserede kloakmester. Det betyder for det første at vi er uddannede kloakmester; og at vi har styr på, hvad vi laver. Men det betyder samtidig også, at vi er underlagt en kvalitetskontrol, som afgør, om opgaven er udført korrekt. Læs mere om, hvorfor du skal vælge en autoriseret kloakmester på danske kloakmestres hjemmeside. Du finder et link til siden her.

fordele ved kloakmester arbejde i Rødovre

Her kan du få en kort overblik over de vigtigste fordele ved ABN Kloaktekniks udførelse af kloakmester opgaver i Rødovre:

Vi kan klare mange opgaver med det samme, vi rykker ud; så du hurtigere kan komme videre i dagens tekst

Vi har nogle ganske fornuftige priser

Vi udfører en række kloakmester opgaver som TV-inspektion, slamsugning, omfangsdræn og regnvandssikring

Du får kort sagt erfarne medarbejdere, som ovenikøbet er servicemindede og til fornuftige priser. Så hvorfor ikke kontakt os allerede i dag for et gratis og uforpligtende tilbud på kloakmester arbejde i Rødovre? Eller kontakt os for en uforpligtende snak om, hvad vi kan hjælpe dig med. Du finder vores kontaktinformation her.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af