Kloakmester Lyngby

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester i Lyngby. Hvis du har brug for hjælp til spuling af kloak, kloakservice, stoppet toilet, rottespærre m.m. så kontakt os i dag. Læs mere her på siden.

 

ABN Kloakteknik – Kloakmester Lyngby

Har du brug for en kloakmester i Lyngby? Så vælg ABN Kloakteknik. Vi er autoriseret kloakmester, som udfører kloakmester opgaver i hele Lyngby-Taarbæk Kommune fra Kgs. Lyngby over Virum og til Lundtofte og alt derimellem.

Vi udfører alle opgaver som kloakmester i Lyngby. Det er både store og små opgaver. Typiske opgaver, vi udfører er spuling af kloak, rensning af kloak, TV-inspektion, slamsugning, installation af rottespærre samt årligt kloakservice. Men vi udfører også mere omfattende arbejde som renovering af kloak, nybyg, omfangsdræn, højvandsluk, hjælp ved oversvømmelse og vandskade samt regnvandssikring. Vi kan derfor også hjælpe dig, med din kloakopgave uanset omfang. Du kan se alle de opgaver, vi udfører som kloakmester i Lyngby her.

En autoriseret kloakmester for alle i Lyngby

Vi tilbyder vores services som autoriseret kloakmester for alle i Lyngby, som har brug for det. Det betyder at vi udfører opgaver for blandt andet private husejere, virksomheder med domicil, andelsforeninger samt boligforeninger.

Brug altid en autoriseret kloakmester, hvis du har brug for hjælp med kloakken. Kloakarbejde er ikke noget, man skal gøre selv. At være autoriseret kloakmester betyder, at vi er uddannede i at være kloakmestre. Vi har kort sagt den viden, der skal til for at kunne udføre jobbet korrekt. Samtidig er vores arbejde under vedvarig kontrol, så det lever op til nogle specifikke standarder. Du kan derfor trygt vælge ABN Kloakteknik næste gang, du har brug for en kloakmester i Lyngby. Læs mere her om, hvorfor du skal vælge en autoriseret kloakmester.

ABN Kloakteknik udfører alle opgaver med stor erfaring, professionalisme og med glæde – også gør vi det til nogle af de billigste priser i Nordsjælland.

Gode råd til din kloak

Hvis du gerne vil have, at din kloak holder så længe som muligt, har vi her samlet et par gode råd til, hvordan du bedst passer på din kloak.

Smid kun toiletpapir i toilettet. Bind og tamponer, kattegrus, bleer og lignende hører til i skraldespanden – ikke toilettet

Sørg for at rense afløb ofte -især i badet hvor sæbe og snavs let kan ophobes

Smid aldrig maling i afløb eller kloak

Få installeret en rottespærre

Få et årligt kloakservice, sådan at du altid kender din kloaks tilstand

Fjern blade fra tagrender og brønde om efteråret

Spul kun kloakken, når der er behov for det – at spule den forebyggende kan faktisk gøre mere skade end gavn på kloakrørene

Kontakt straks en autoriseret kloakmester, hvis du oplever oversvømmelse, stoppet toilet eller mere fugt i kælderen end normalt

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Kloakmester i Lyngby med døgnvagt

Det er noget nær umuligt at forudse, hvornår man får problemer med kloakken. Du kan ikke forudse rørbrud eller stoppet toiletter. Derfor har ABN Kloakteknik døgnvagt. Det betyder, at vi er klar til at rykke ud til dit problem, når du har brug for os. Det er lige meget, hvad tid på dagen eller hvilken dag, det er, så er vi parate til at hjælpe – 365 dage om året.

De fleste opgaver klarer vi på stedet med vores specielle spulevogn. Vi højtryksspuler din kloak ved behov, så der igen kommer gennemløb. Hvis vi mod forventning ikke kan løse problemet på stedet, da der er et større underliggende problem, tager vi en snak om det. Vi taler om omfang, pris og tidshorisont, så du kan være tryg ved vores videre arbejde.

Kontakt os, hvis du har akut brug for en kloakmester i Lyngby eller du vil have et uforpligtende tilbyde på kloakmester arbejde i Lyngby. Du finder vores kontaktinformation her.

Og husk, at selvom du ikke kan forudse, hvornår du har brug for akut hjælp til din kloak, kan du altid få et årligt eller halvårligt kloakservice af din kloak. På den måde vil du altid kende din kloaks almentilstand og vil altså minimere sandsynligheden for, at du får akut brug for en kloakmester. Kontakt os for pris på et årligt kloakeftersyn i Lyngby.

Vi er medlem af