Kloakmester Lejre

Vælg ABN Kloakteknik som din kloakmester i Lejre. Vi er aut. Kloakmester, som laver kloaksrensning, TV-inspektion, årligt kloakservice m.m. Læs mere her på siden.

 

ABN Kloakteknik – kloakmester Lejre

ABN Kloakteknik vil være din foretrukne kloakmester i Lejre. Vi er autoriseret kloakmester, som udfører alle opgaver indenfor kloakarbejde. Vi udfører gerne store som små opgaver for private husejere, virksomheder med eget domicil samt boligforeninger, andelsforeninger og så videre. Af typiske opgaver udfører vi som autoriseret kloakmester i Lejre opgaver som spuling af kloakker, TV inspektion, kloakservice, årlige kloakeftersyn, installation af rottespærre med mere. Men vi udfører også større opgaver som omfangsdræn, regnvandssikring, højvandsluk, renovering af kloak, nybyg af kloak og meget andet. Du kan finde en overblik over, de opgaver vi udfører som kloakmester i Lejre her.

At være autoriseret kloakmester betyder, at vi er udannede kloakmestre. Vi har kort sagt de nødvendige kompetencer og professionalisme, der skal til for at løse alle former for kloakarbejde. Samtidig er vores arbejde under kvalitetskontrol, så du kan trygt vælge ABN Kloakteknik, næste gang, du skal have spulet din kloak, eller have hjælp til et større projekt med kloakken. Læs mere her, om hvorfor du altid bør vælge en autoriseret kloakmester.

Kloakmester med døgnvagt

Hos ABN Kloakteknik har vi døgnvagt som kloakmester – også i Lejre. Det betyder, at vi står klar til at hjælpe, når uheldet er ude og i har akut brug for hjælp. Og det er vi hver time, hver dag hele året rundt. Det er lige meget om det er en kold vinterdag med sne eller en sommeraften med regnvejr, så kommer vi og hjælper. Det kan for eksempel være, at toilettet er stoppet eller din kælder er oversvømmet. Ved et stoppet afløb kan vi som regel ordne problemet med det samme ved hjælp af vores spulevogn. Vi spuler kloakken, så der igen kan komme gennemløb, og du trygt kan skylle ud i toilettet igen. Hvis vi formoder, at der er et større underliggende problem, eksempelvis rotter eller brud på rør, tager vi en snak om mulige løsninger, priser og tidshorisonter – intet bliver lavet, før du har sagt god for det. Det skal være døgnservice med god service.

Kontakt os, hvis du har akut brug for en kloakmester I Lejre. Eller kontakt os, hvis du vil have et uforpligtigende tilbud på kloakarbejde i Lejre. Du finder vores kontaktinformation her.

Fakta om kloakmester Lejre

Hvis du vil have et kort, præcist overblik over, hvorfor du skal vælge ABN Kloakteknik som din foretrukne kloakmester i Lejre, kan du få det her:

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester

Vi kan hjælpe med alle kloakrelaterede opgaver fra kloakspuling til omfangsdræn – til meget fornuftige priser

Vi udfører vores opgaver for blandt andet husejere, virksomheder og boligforeninger.• Vi udfører vores opgaver for blandt andet husejere, virksomheder og boligforeninger

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vedligeholdelse af kloakken

Kloakarbejde bør altid udføres af en autoriseret kloakmester, men der nogle ting, du selv kan gøre for at holde din kloak i så god stand som muligt. Du kan finde vores bedste råd til vedligeholdelse af kloakken her:

  • Smid altid kun toiletpapir i toilettet – bleer, kattegrus, vatrondeller, bind og tamponer hører til i skraldespanden
  • Rens afløb ofte – især i badet kan snavs og sæbe blive siddende
  • Smid aldrig maling eller terpentin i kloakken. Det kan ødelægge rørene
  • Fjern blade fra brønde om efteråret
  • Hvis du oplever brud på rør, mere fugt i kælderen end normalt eller rotter på ejendommen bør du straks kontakte en autoriseret kloakmester. Rørbrud kan i sidste ende lede til fugtskader på fundamentet
  • Husk, at det er dit ansvar og pligt at vedligeholde kloakken på din grund
  • Få lavet et årligt eller halvårligt kloakservice, så du altid kender tilstanden af din kloak – kontakt os for pris. Du finder vores kontaktinformation her.

Vi er medlem af