Kloakmester Køge

Har du brug for en autoriseret kloakmester i Køge, så kontakt ABN Kloakteknik i dag. Vi har døgnservice og kan hjælpe med alt fra rensning af kloakken til omfangsdræn. Læs mere om ABN Kloakteknik som kloakmester i Køge her på siden.

ABN Kloakteknik, din kloakmester i Køge

Hvis du står i den situation, at du har brug for en autoriseret kloakmester i Køge, så er vi hos ABN Kloakteknik altid klar til, at hjælpe dig. Faktisk rykker vi ud til alle byer i hele Køge Kommune og ikke kun til Køge by. Så hvis du bor i Borup, Herfølge eller en helt tredje by deri mellem er ABN Kloakteknik klar til at hjælpe dig med dine kloak opgaver.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester og vi udfører både store kloakopgaver så som etablering af omfangsdræn, og de lidt mindre opgaver som rensning af kloakrør. Vi ved godt, at vores kunder ofte akut har behov for kloak hjælp. Derfor har vi døgnvagt. Så du kan kontakte os tidligt om morgenen eller midt om natten. Vi er der, når du har brug for os. Kontakt os hvis du vil have et uforpligtende tilbud, eller har akut brug for hjælp. Find vores kontakt information her.

Hvilke opgaver kan en kloakmester udføre?

I Danmark findes der omkring 60.000 kilometer privatejede kloakrør, og mange af de kilometer er desværre i dårlig stand. Som grundejer er det din pligt at sørge for, at de kloakrør og brønde, der er på din grund, fungerer, som de skal. Reparation af kloakrør eller lignende er dog ikke gør-det-selv arbejde. Der skal du have fat i en autoriseret kloakmester. ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, og vi vil selvfølgelig gerne være dit foretrukne valg af kloakmester i Køge. Vi er eksperter, når det kommer til kloakker. Vi bliver ofte kontaktet af kunder, der skal have spulet deres kloakker eller opsat rottespærre. Vi er nemlig også autoriseret rottespærre montør. Læs mere om installation af rottespærre her. Det kan vi naturligvis hjælpe med, men vi kan også hjælpe, hvis du planlægger at regnvandssikre din bolig eller at få etableret omfangsdræn. Du kan finde en liste her over alle de services vi tilbyder som autoriseret kloakmester.

Hvorfor vælge ABN Kloakteknik som din kloakmester i Køge?

Vi har samlet tre gode grunde til, at du skal vælge ABN Kloakteknik, som din kloakmester i Køge. Så få et hurtigt overblik her:

Vi er autoriseret kloakmester, så du er sikret gode løsninger og veludført arbejde i høj kvalitet.

Vi er der, når du har brug for os. Med vores døgnservice kan vi hjælpe, dig hvis uheldet er ude og du akut har brug for en autoriseret kloakmester i Køge.

Vi kan hjælpe dig med alt fra installering af rottespærre og kloakspuling til opsugning af vand ved oversvømmelse og etablering af omfangsdræn.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik – autoriseret kloakmester i Køge

Det kan være svært, at vælge den rigtige håndværker til at udføre det job, man som kunde har til dem. Du kan trygt vælge ABN Kloakteknik til dine kloak relaterede opgaver. Vi er autoriseret kloakmester. Det betyder, at vi vores arbejde er under kontakt kontrol og at vores arbejde skal leve op til visse standarder. Du kan læse mere her, om hvorfor det er vigtigt, at vælge en kloakmester der er autoriseret. Udover at vi er autoriseret kloakmester, er alle vores ansatte professionelle fagpersoner. Vi har adgang til det nyeste udstyr, og vi har endda en mini slamsuger, så vi kan komme til din kloak og brønd, ligegyldig hvor den befinder sig.

Hos ABN Kloakteknik er pålidelighed og kvalitet i højsæde. Vi elsker tilfredse kunder og indgår hellere end gerne i en dialog med dig, så vi i fællesskab kan komme frem til den løsning, der passer dig bedst.

Vi er medlem af