Kloakmester – København

Skal du bruge en kloakmester i København til stoppet afløb, kloakspuling eller installation af rottespærre? ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester. Læs mere her på siden.

Din kloakmester i København

Leder du efter en kloakmester i København, som kan udføre en opgave med din kloak hurtigt, effektivt og til en fornuftig pris? Så behøver du ikke lede længere for ABN Kloakteknik er din kloakmester i København. Vi udfører alle former for kloakarbejde – så vi er klar til at hjælpe med alle opgaver. Vi udfører både store og små opgaver for private grundejere og sommerhusejere, virksomheder med domicil samt grundejerforeninger. Af mindre opgaver udfører kloakrensning, kloakspuling, installation af rottespærre, hjælp med oversvømmelse og stoppede afløb samt slamsugning og TV-inspektion. Af større opgaver kan blandt andet nævnes renovering af eksisterende kloak, regnvandssikring, omfangsdræn samt etablering af nyt kloaksystem. Du kan læse mere om alle de opgaver vi udfører som autoriseret kloakmester her.

Autoriseret kloakmester med Byggaranti

Hos ABN Kloakteknik, skal du være helt tryg ved at vælge os til en opgave. Og det kan du være, da vi både er autoriserede kloakmestre og har Byggaranti. At vi er autoriseret kloakmester betyder, at vi er uddannede kloakmestre. Kort fortalt har vi altså den nødvendige viden og ekspertise til at udføre en opgave. Samtidig er vi underlagt en kontrol, som skal sikre, at opgaven udføres korrekt. Du bør altså derfor altid vælge en autoriseret kloakmester til udførelsen af dine kloakopgaver. Du kan læse mere om at være autoriseret kloakmester her.Byggaranti er din garanti for, at opgaven udfører korrekt som privat forbruger. Hvis opgaven, mod al forventning, ikke udføres korrekt, er du dækket af Byggaranti. Byggaranti dækker fejl og mangler i tre år ved synlige fejl og 10 år ved skjulte fejl. Du kan læse mere om Byggaranti her.

Gode råd fra din kloakmester

Hvis uheldet er ude, og kloakken er tilstoppet, så kommer vi naturligvis gerne og hjælper dig, med at få renset afløb igen, så du undgår stoppede afløb og toiletter. Men inden det når så vidt, har vi samlet et par gode råd til dig, så din kloak måske kan holde lidt længere.

Put ikke andefedt i afløbet, da det let størkner og tilstopper kloakken

Smid kun toiletpapir i toilettet. Vatpinde og rondeller, kondomer, bind og tamponer, vaskeklude og lignende hører til i skraldespanden

Lad være med at lave forebyggende spulinger af kloakken. Det hjælper ikke mod stoppede afløb og forkorter kun kloakens levetid

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Døgnservice som kloakmester i København

Står du med et stort problem med din kloak? Er dit afløb eller toilet stoppet, eller er din kælder oversvømmet? Heldigvis er hjælpen nær, for ABN Kloakteknik har døgnservice. Det betyder, at vi kommer og hjælper dig ved akut opståede problemer med kloakken så som stoppet afløb eller oversvømmelse i København. Vi rykker hurtigt ud til opgaven fra vores base i Hvidovre, og er klar til at hjælpe hele dagen og hele døgnet hver eneste dag året rundt. De fleste problemer med stoppede afløb kan vi klare hurtigt på stedet. Hvis vi mod forventning ikke kan løse opgaven med det samme, tager vi en snak om, hvad der skal til for at løse opgaven, en tidshorisont samt prisen for udbedringen.Hvis du står med et akut problem med din kloak, eller blot ønsker en snak om, hvilken opgave du skal have løst, er du meget velkommen til at kontakte os. Du er også velkommen til allerede i dag at kontakte os i dag for en uforpligtende tilbud på din opgave. Du finder vores kontaktinformation her.

Vi er medlem af