Kloakmester – Ishøj

Leder du efter en kloakmester i Ishøj? ABN Kloakteknik udfører kloakmesteropgaver spuling af kloak, slamsugning, rottespærre montering med mere. Læs mere her på siden.

Disse kloakmester opgaver udfører vi i Ishøj

Leder du efter en kloakmester i Ishøj til at udføre en opgave? Så led ikke længere. ABN Kloakteknik udfører alle kloakmesteropgaver i Ishøj. Vi varetager både store og små opgaver med samme professionalitet og glæde. Vores typiske små projekter er enkeltstående opgaver som rensning eller spuling af kloak, installation af rottespærre, TV-inspektion for at undersøge kloakkens tilstand, hjælp ved stoppede afløb og oversvømmelser. Af store projekter laver vi også renovation af eksisterede kloaksystem, etablering af nyt kloaksystem, regnvandssikring, omfangsdræn og kloakarbejde i åbent land. Det er kun et lille udvalg, af alle de opgaver vi kan udføre som kloakmester i Ishøj. Listen er lang og det er vores erfaring også. Du kan finde det store overblik, over alle de opgaver vi udfører, som kloakmester her.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester

Vidste du, at kloakarbejde ikke er gør-det-selv arbejde? De fleste former for kloakarbejde skal og bør udføres af en autoriseret kloakmester. Og ABN Kloakteknik er netop autoriseret kloakmester. At være autoriseret kloakmester betyder, kort fortalt, at vi er uddannede kloakmestre. Vi har den fornødne ekspertise, viden og professionalisme til at udføre kloakarbejde korrekt. Samtidig er vores arbejde underlagt kontrol. Du er altså sikker på, at din opgave udføres korrekt. Og ikke nok med, at den udføres korrekt, den udføres effektivt, til den aftalte pris, og ikke mindst til tiden. Det har dog ikke noget at gøre med, at vi er autoriseret kloakmester. Det er fordi vi er stolte af vores arbejde, og altid sætter en ære i, at vi får glade og tilfredse kunder.Du kan læse mere om, hvorfor du skal vælge en autoriseret kloakmester her.

Kloakmester i Ishøj – det hurtige overblik

Hvis du vil have en hurtigt overblik over vores opgaver som kloakmester i Ishøj, kan du får det på tre punkter her:

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester og kan udføre alle opgaver som rensning af kloak, kloakspuling, installation af rottespærre, omfangsdræn, regnvandssikring, TV-inspektion og meget andet.

Vi har døgnservice og kan rykke hurtigt ud til akutte problemer fra vores base i Hvidovre.

Vi tilbyder vores hjælpe til private grundejere, virksomheder og boligforeninger til meget fornuftige priser.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Kloakmester med døgnservice i Ishøj

Et stoppet afløb eller oversvømmet kælder er aldrig en behagelig overraskelse. Som oftest kommer det helt og aldeles ubelejligt. Heldigvis kan ABN Kloakteknik hjælpe dig med stoppede afløb eller oversvømmede kældere i Ishøj. Vi har nemlig døgnservice og kan med kort varsel være klar til at hjælpe dig med i akutte opgave i Ishøj hver eneste dag hele året rundt. Så lige meget om andefedtet har stoppet afløbet juleaften eller skybruddet har oversvømmet kælderen en juli aften, er vi klar til at hjælpe. Vi har base i Hvidovre og kan derfor være i Ishøj på kort tid. Som oftest kan vi klare opgaven med det samme på stedet. Hvis vi ikke kan klare problemet her og nu, tager vi en snak om, hvad der skal til for at opgaven kan løses, hvordan tidshorisonten er for opgaven og ikke mindst, hvad prisen på opgaven vil være.Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere om, hvilke kloakmesteropgaver vi kan løse for dig, eller står med et akut problem med kloakken. Eller kontakt os for et uforpligtende tilbud allerede i dag. Du finder vores kontaktinformation her.

Vi er medlem af