Din kloakmester i Hvidovre

Som autoriseret kloakmester tilbyder vi en bred vifte af kloakrelaterede opgaver i Hvidovre. Vi kan hjælpe med større og mindre opgaver; både til virksomheder med eget domicil og til private med egne grunde. Vi tilbyder blandt andet: reparation og renovering af dit kloaksystem, omfangsdræn, højtrykspuling af kloak, omfangsdræn, slamsugning, TV-inspektion og meget mere. Du kan læse mere om de opgaver, vi som autoriseret kloakmester i Hvidovre kan tilbyde dig her.

Husk at vi hos ABN Kloakteknik er autoriserede kloakmestre. Det giver dig en tryghed og sikkerhed, da autoriseret kloak arbejde er underlagt kvalitetskontrol, som sikrer, at opgaven udføres korrekt. Vi er uddannede kloakmestre, som er autoriserede til at lave alle former for kloak arbejde.

Kloakmester Hvidovre

Din lokale autoriserede kloakmester

Fra vores base i netop Hvidovre udfører vi kloak arbejde i hele Hvidovre Kommune inklusiv Avedøre og Friheden. Vi er kort sagt din lokale autoriserede kloakmester i Hvidovre. Og ikke nok med, at vi er lokale, så har vi også døgnservice. Så vi kommer, når du har brug for det. I mange tilfælde kan vi klare opgaven med det samme; et stoppet afløb eller kloak. Vi har selvfølgelig det rigtige, specialiserede udstyr, som hurtigt og effekt klarer opgaven. Og hvis der er behov for en større reparation, så tager vi snak om, hvordan sager står, inden vi giver os i kast med opgaven. Du skal være 100% tryg og tilfreds med det stykke arbejde, som vi laver som autoriseret kloakmester i Hvidovre.

Fakta om kloakmesterarbejde i Hvidovre

Her kan du læse mere om fordelene ved ABN Kloaktekniks kloakmesterarbejde i Hvidovre: 

Vi har døgnservice og kommer, når du har brug for os

Vi tilbyder blandt andet TV-inspektion, slamsugning reparation og renovering af kloakken.

Vi er lokalt forankret i Hvidovre og kender området

Kontakt os for mere information vedrørende kloakmester arbejde i Hvidovre eller for et helt gratis og uforpligtende tilbud. Du finder vores kontaktinformation her. Du er også velkommen til at ringe til os, for en snak om dine kloakbehov.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af