Kloakmester Hørsholm

Bor du i Hørsholm og leder du efter en autoriseret kloakmester? Så kontakt ABN Kloakteknik i dag. Vi har døgnservice og kan hjælpe dig med alt fra slamsugning til installering af rottespærre. Læs mere om ABN Kloaktenik som kloakmester i Hørsmholm her på siden.

Autoriseret kloakmester i Hørsholm med døgnservice

Bor du i Hørsholm kommune? Leder du efter en autoriseret kloakmester? Så kontakt ABN Kloakteknik i dag. Vi er autoriseret kloakmester og vores professionelle fagpersoner er altid klar til at yde en hurtig og effektiv service. Med det nyeste materiale til rådighed og med vores special designede udstyr, kan vi hjælpe dig med både større og mindre opgaver. Ud over at vi kan løse planlagte kloakopgaver, har vi også døgnservice. Det betyder, at du kan kontakte os, hvis uheldet er ude og du akut har brug for assistance. Fra vores base i Hvidovre rykker vi ud til hele Hørsholm kommune. Hvad enten du bor i Rungsted, Sjælsmark, Mikkelborg eller en hel anden by, kan vi hurtigt være hos dig, når du har brug for os. Kontakt os i dag, hvad enten du er interesseret i et uforpligtende tilbud eller du akut har brug for en kloakmester i Hørsholm. Du finder vores kontaktinformation her.

Hvad kan en kloakmester hjælpe mig med?

Spørgsmålet er måske nærmere, hvad vi ikke kan hjælpe dig med, når det kommer til kloakker. Som autoriseret kloakmester i Hørsholm, kan ABN Kloakteknik hjælpe dig med både store og små opgaver. Vi kan sørge for rensning af din kloak, hvis den skulle stoppe til. Læs mere om rensning af kloak her. Vi kan også udføre en tv-inspektion af dine kloakrør, så vi kan få et overblik over deres stand og om der for eksempel er rotter i rørene. Læs mere om TV-inspektion om fordelene ved sådan en inspektion her. Hvis der er rotter, kan vi installere rottespærre, så rotterne ikke kan få adgang til din bolig og lave ravage. Vi er nemlig også autoriseret rottespærre montør. Læs mere om installation af rottespærre her. Der ud over tilbyder vi for eksempel også hjælp med renovering af din kloak og etablering af omfangsdræn. Vi kan faktisk også bruge vores slamsuger til at suge vand op ved oversvømmelse. Du kan finde en liste her over alle de services vi tilbyder som autoriseret kloakmester. Vi hjælper naturligvis både private boligejere, boligforeninger og virksomheder med eget domicil.

Værd at vide om ABN Kloakteknik – din kloakmester i Hørsholm

Hvis du gerne vil have et hurtigt overblik over, hvorfor du skal vælge ABN Kloakteknik, som din kloakmester i Hørsholm, kan du få det her.

Vi udfører store som små kloakopgaver. Vi kan hjælpe med alt fra rensning af kloakker til etablering af omfangsdræn.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester i Hørsholm, der er en tryghed ved valg af vores service.

Vi har døgnservice, så vi står klar når du har brug for os, hvad enten det er midt om natten eller nytårsaften kl 18.00.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik – din autoriserede kloakmester i Hørsholm

Det kan som kunde være svært at beslutte sig for, hvilken kloakmester man skal vælge, til at udføre ens kloakopgaver. En god tommelfinger regel er, at man altid skal bruge en autoriseret kloakmester til jobbet. ABN Kloakteknik er fuld autoriseret kloakmester i Hørsholm. Det betyder blandt andet, at vi er underlagt konstant kvalitetskontrol, for at sikre at vores arbejde bliver udført korrekt. Du kan læse mere her  om, hvorfor du skal vælge en autoriseret kloakmester.

Hos ABN Kloakteknik er pålidelighed og kvalitet i højsæde. For os er det vigtigt, at du som kunde føler dig tryg. Det betyder blandt andet at vi altid indgår i dialoger med vores kunder, så vi sammen kan finde de bedste løsninger. Der er ingen ubehagelige overraskelser, hvis du vælger ABN Kloakteknik. Vi elsker nemlig tilfredse kunder. Så hvis du har brug for en autoriseret kloakmester i Hørsholm, så ring til ABN Kloakteknik i dag.

Vi er medlem af