Kloakmester Høje Tåstrup

ABN Kloakteknik er din kloakmester i Høje Tåstrup. Vi hjælper med kloakspuling, kloakrensning, TV-inspektion, rotter med mere. Læs mere her på siden.

Kloakmester Høje Tåstrup – dine muligheder

Har du brug for en kloakmester i Høje Tåstrup? Så vælg ABN Kloakteknik. Vi udfører alle former for arbejde som kloakmester. Vi udfører både større og mindre opgaver for virksomheder, boligforeninger og private husejere i Høje Tåstrup til helt fornuftige priser. Som kloakmester udfører vi hver dag forskellige opgaver. Nogle af de typiske mindre opgaver er kloakrensning, rensning af tagrender, installation af rottespærre, kloakspuling, årligt kloakservice, TV-inspektion samt slamsugning. Men vi udfører også gerne større opgaver, og har også stor erfaring med disse. Af opgaver kan blandt andet nævnes omgangsdræn, højvandsluk, hjælp ved oversvømmelse, renovering af kælder, nybyg med mere. Du kan se en komplet liste af opgaver, vi udfører som kloakmester her.

Vi arbejder i hele Høje Tåstrup Kommune og er derfor klar til at hjælpe med stort og småt i Sengeløse, Hedehusene, Tåstrup og alt der i mellem. Det er os, du skal ringe til, hvis dit toilet er stoppet, hvis du ser rotter på din grund, og gerne vil undgå at de kommer ind i huset, eller du oplever brud på dine kloakrør. Vi er klar til at hjælpe – find vores kontaktinformation her.

ABN Kloakteknik – en autoriseret kloakmester i Høje Tåstrup

Kloakarbejde er ikke gør-det-selv arbejde. Der er faktisk meget få ting med kloakken, som du må udføre selv. Derfor er den en god ide, altid at kontakte en autoriseret kloakmester, hvis du skal have lavet noget ved din kloak eller du tror, der er problemer med kloakken på din grund – eksempelvis rørbrud eller rotter.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, som udfører alle opgaver i Høje Tåstrup. At være autoriseret kloakmester, betyder at vi er uddannede kloakmestre, og at vi har autorisation til at udføre opgaver med kloakken. Samtidig er vores arbejde under fortsat kontrol, da det skal leve op til standard. At du vælger en autoriseret kloakmester, giver dig tryghed for, at du får en mand på opgaven, som ved, hvad han laver. Men ABN Kloakteknik som din kloakmester i Høje Tåstrup får du en professionel, uddannet, erfaren og ikke mindst dygtig samarbejdspartner. At vi så udfører vores arbejde med et smil på læben til helt fornuftige priser, skal du ikke betale ekstra for.

Du kan læse mere her om, hvorfor du skal vælge en autoriseret kloakmester.

Tre hurtige fakta om ABN Kloakteknik som kloakmester i Høje Tåstrup

Vil du have tre hurtige grunde til, at du skal vælge ABN Kloakmester som din kloakmester i Høje Tåstrup? Så læs med her.

ABN Kloakteknik udfører alle opgaver som autoriseret kloakmester blandt andet spuling af kloak, regnvandssikring og TV-inspektion

Vi er også autoriserede rottespærremontør

Vi har helt fornuftige priser og tilbyder vores services til husejere, virksomheder og boligforeninger i Høje Tåstrup

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Kloakmester i Høje Tåstrup med døgnvagt

ABN Kloakteknik har døgnvagt som kloakmester i Høje Tåstrup. Det betyder, at vi er klar til at rykke hurtigt ud og hjælpe dig, når du har brug for det. Det er lige meget, om det er mandag nat eller lørdag eftermiddag, så er vi klar til at ordne problemet med kloakken, når problemet opstår. Det kan for eksempel være, at dit toilet er stoppet, og du ikke selv kan løse problemet. Eller det kan være, din kælder er oversvømmet. Fra vores base i Hvidovre kan vi hurtigt være i Høje Tåstrup og gøre vores arbejde. De fleste opgaver kan løse på stedet med vores spulevogn. Vi spuler kloakken igennem, sådan at der igen er gennemløb. Hvis der er vand i kælderen, kan vi selvfølgelig også hjælpe med det. Hvis vi mod forventning ikke kan løse problemet på stedet, tager vi en snak om, hvad der skal til for at din kloak igen bliver funktionsdygtig.

Kontakt os, hvis du har akut brug for hjælp med din kloak i Høje Tåstrup eller hvis du blot ønsker et uforpligtende tilbud eller snak om din kloakopgave. Du finder vores kontaktinformation her.

Vi er medlem af