Kloakmester i Hillerød

ABN Kloakteknik er din autoriseret kloakmester i Hillerød kommune. Vi løser både store og små kloakopgaver for både private og virksomheder. Vi har døgnservice, så kontakt os med det samme. Læs mere om ABN Kloakteknik her på siden.

Autoriseret kloakmester i Hillerød

Bor du i Hillerød kommune, og har brug for en pålidelig og autoriseret kloakmester? Så er vi hos ABN Kloakteknik altid klar til at hjælpe. Vi kan hurtigt rykke ud fra vores base i Hvidovre til hele Hillerød kommune. Så hvad enten du bor i Ullerød, Gørløse, Hillerød eller alt der i mellem, kan du altid ringe til os, hvis du har brug for professionel hjælp til din kloak.

Hos ABN Kloakteknik er vi klar til at hjælpe, både når uheldet er ude og når der er tale om en eventuelt planlagt renovering af kloakken. Vi løser gerne kloakrelaterede problemer for private grundejere, boligforeninger og virksomheder med eget domicil. Vi ved godt, at kloak problemer kan opstå akut, derfor tilbyder vi døgnservice, så du kan kontakte os, når det passer dig. Hvis du har brug for en autoriseret kloakmester i Hillerød, så kontakt os i dag. Du finder vores kontaktinformation her.

Hvilke opgaver kan en kloakmester udføre?

De fleste har nok prøvet, at deres vask i køkkenet eller deres toilet stopper til. Hvis det sker ofte, kan det være et tegn på, at kloakken er stoppet til. Det kan vi løse med en spuling af kloakken eller en slamsugning. Læs mere om slamsugning her. Nogle gange er det en god ide at få udført en tv inspektion i forbindelse med en kloakrens, så man kan kortlægge eventuelle brud på kloakrør. Læs mere om vores TV-inspektion her. Vi kan også hjælpe med større opgaver som for eksempel regnvandssikring eller isolering af kælder.

Hos ABN Kloakteknik er vores medarbejdere professionelle fagpersoner. vi er faktisk specialister, når det kommer til alt, der har med kloakker at gøre. Derudover har vi adgang til det nyeste udstyr, der er specialdesignet til opgaven. Det betyder, at vi kan løse både store og små kloakproblemer. Du kan finde en liste her over alle de services ABN Kloakteknik tilbyder som autoriseret kloakmester i Hillerød.

ABN Kloakteknik – en opsummering af en autoriseret kloakmester i Hillerød

Mangler du tre hurtige grunde til at vælge ABN Kloakteknik til din opgave? Så læs med her:

Vi er autoriseret kloakmester i hele Hillerød kommune, og med vores døgnservice kan vi hjælpe dig, når du har brug for det.

Vi udfører alle former for kloakarbejde, så kontakt os hvis du har brug for alt fra en kloakspuling til regnvandssikring.

• Vi løser kloakopgaver for både private grundejere og virksomheder med eget domicil.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Skal jeg have hjælp af en autoriseret kloakmester til min kloak?

Det korte svar er ja. Der er selvfølgelig nogle ting, du gerne selv må gøre, for at sørge for, at din kloak ikke bliver stoppet til. Du kan for eksempel selv fjerne nedfaldne blade og sørge for, at det eneste der bliver skyllet ud i toilettet er toiletpapir. Du kan læse mere om hvad du selv må gøre her i en spændende artikel fra Bolius. Du finder artiklen her.

Som grundejer er du dog forpligtet til at sørge for, at de kloakrør og brønde der er på din grund fungerer optimalt. Det betyder, at hvis du har mistanke om, at dine kloakrør er tilstoppede, hvis du oplever rotter på din grund, eller mistænker brud på kloakrør skal du kontakte en autoriseret kloakmester. ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester i hele Hillerød kommune, og vi står altid klar til at hjælpe.

Vi er medlem af