Kloakmester i Herlev

ABN Kloakteknik er din autoriserede kloakmester i Herlev. Vi udfører alt inden for kloak arbejde i Herlev – ring for et uforpligtende tilbud.

Autoriseret Kloakmester i Herlev

ABN Kloakteknik udfører alle form for autoriseret kloakmesterarbejde i Herlev. Så har du behov for en kloakrensning, slamsugning eller reparation af dine kloakker i Herlev, kan vi hjælpe. Vi er nemlig autoriseret kloakmester og udfører kloak arbejde her i Herlev. Vi kan komme med kort varsel skulle uheldet være ude og kloakken er stoppet. Ved at ordne kloakproblemet hurtigt kan vi begrænse skaden og dermed minimere de økonomiske omkostninger. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din kloakopgave.  Du kan læse mere om de former for kloakmester arbejde, vi udfører i Herlev her. Vi udfører altid vores arbejde ordentligt og til tiden – det sætter vi en stor ære i. Som autoriseret kloakmester i Herlev ved vi, om nogen, hvor vigtigt det er, at kloak arbejde bliver udført ordentligt, således at kloakken har en lang levetid. Så husk altid, at benyt en autoriseret kloakmester.

Kloakmester Herlev

Kloakmester arbejde i Herlev med Byg Garanti

Vi er medlem af Byg Garanti hos Dansk Byggeri. Og det giver dig en tryghed, når vi laver kloakmesterarbejde i Herlev. Det er din tryghed for, at arbejdet er udført ordentligt. Det er kun private kunder, der er dækket af Byg Garanti. En Byg Garanti giver dig kort sagt en forsikring om, at hvis noget skulle være lavet forkert i kloakarbejdet, har du mulighed for at få dækket udgifterne til en ny reparation.  Du kan læse mere om Byg Garanti på Dansk Byggeris hjemmeside her.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om, hvilken kloak arbejde, vi kan hjælpe dig med. Vi giver naturligvis også et gratis og helt uforpligtende tilbud på udførsel af dit kloakmesterarbejde i Herlev. Du finder vores kontaktinformation her.

Fakta om kloakmester arbejde i Herlev

Der er mange fordele ved at vælge ABN Kloakteknik som din lokale kloakmester i Herlev. Blandt andet skal du vide at:

  

Vi er autoriserede kloakmestre, som har erfaring og ekspertise til at klare din opgave.

Vi har døgnvagt, så vores kloakmester kan komme døgnet rundt hele året ved akutte problemer

Vi udfører blandt andet kloakrensning, TV-inspektion, slamsugning, opsætning af rottespærre og meget andet.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af