Kloakmester Greve

Har du brug for en kloakmester i Greve? Så brug ABN Kloakteknik – autoriseret kloakmester. Vi tilbyder bl.a. kloakspuling, kloakservice, TV inspektion. Læs mere her på siden.

ABN Kloakteknik – kloakmester i Greve

ABN Kloakteknik vil gerne være din foretrukne kloakmester i Greve. Derfor tilbyder vi udførsel af alle former for kloakmester arbejde i Greve til helt fornuftige priser. Vi udfører store og små opgaver for private husejere, virksomheder og boligforeninger i hele Greve Kommune fra Greve Strand over Tune til Karlslunde og Hundige og alt derimellem. Af typiske opgaver vi løser er blandt andet rensning af kloak, kloakspuling, kloakservice, årligt kloakeftersyn, installation af rottespærre, TV inspektion samt slamsugning. Men vi udfører også større, mere omfangsrige opgaver som renovering af kloak, omfangsdræn, hjælp med oversvømmelse, højtryksluk, nybyg af kloaksystem, regnvandssikring med mere. Kort sagt er ingen opgave for stor eller lille – ABN Kloakteknik er altid klar til at hjælpe. Få et overblik over alle opgaver, vi udfører som kloakmester i Greve her.

Autoriseret kloakmester i Greve

At arbejde med kloakken er ikke gør-det-selv-arbejde. Der er meget få ting, du selv må håndtere i forhold til kloakken på din grund. Derfor bør du få lavet arbejdet af en autoriseret kloakmester. ABN Kloakteknik er heldigvis autoriseret kloakmester. Det betyder, at vi er uddannede kloakmestre. Vi er samtidig underlagt en vedvarig kvalitetskontrol af vores opgaver. At vælge en autoriseret kloakmester giver dig som forbruger en tryghed for, at opgaven bliver udført korrekt, og at det udførte arbejde lever op til bestemte standarder. Vælg derfor ABN kloakmester som din autoriserede kloakmester i Greve, hvis du ønsker opgaven udført af erfarne, professionelle folk, der ved hvad de laver.

Læs mere om, hvorfor du skal vælge en autoriseret kloakmester her. 

Fakta om ABN Kloakteknik kloakmester Greve

Hvis du skal have et hurtigt overblik over, hvorfor du skal vælge ABN Kloakteknik som din kloakmester i Greve, kan du læse med her:

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester og udfører alle kloakmesteropgaver i Greve

Vi laver alt fra spuling af kloak, årligt kloakservice, slamsugning, TV-inspektion med mere til fornuftige priser

Vi har døgnvagt og kører ud til blandt andet husejere, virksomheder og boligforeninger

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Døgnvagt i Greve

De fleste mennesker tænker ikke over deres kloaks tilstand før det er for sent og uheldet er ude. Toilettet er stoppet, eller der er brud på et kloakrør, som har forårsaget skader på huset. Men ABN Kloakteknik er klar til at hjælpe, når du har brug for os. Vi har døgnservice og rykker ud til en akut opgave hver time, hver dag, 365 dage om året. Du er derfor sikker på, at få den hjælp, du har brug for, når du har brug for den. Vi rykker hurtigt ud fra vores base i Hvidovre og kan være i Greve indenfor meget kort tid. Som oftest vil vi kunne udbedre skaden, for eksempel ved et stoppet toilet, med det samme ved brug af vores spulevogn. Vi højtryksspuler kloakken, så der igen kan være gennemløb i rørene. Hvis opgaven er mere omfattende end forventet, eller mod forventning ikke kan løses med det samme – for eksempel ved mistanke om rotter eller brud på rør, tager vi en snak om, hvad der skal til, for at jeres kloaksystem igen bliver optimalt. Vi går naturligvis ikke i gang med en opgave førend, vi har afklaret omfang, pris og tidshorisont.

Kontakt os, hvis du har akut har brug for en kloakmester i Greve. Eller kontakt os for et helt uforpligtende tilbud eller snak om din opgave med kloakken. Du finder vores kontaktinformation her.

Vi er medlem af