Kloakmester i Glostrup

ABN Kloakteknik er din lokale kloakmester i Glostrup. Har du behov en autoriseret kloakmester, så kan ABN Kloakteknik klare alle opgaver inden for kloak arbejde.

Vi udfører autoriseret kloakmester arbejde i Glostrup

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester. Vi udfører alle former for kloak arbejde i Glostrup Kommune. Vi udfører alt fra slamsugning til installering af nyt kloaksystem, så mangler du en autoriseret kloakmester i Glostrup, så skriv eller ring til os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at rense eller vedligeholde dit kloaksystem. Alt arbejde blive udført efter højeste standard, og vi går ikke på kompromis med kvalitet. Det er vigtigt for os, at vi altid laver et godt stykke arbejde. Vi udfører kloakmesterarbejde i Glostrup og på hele Sjælland. Her kan du se en liste over typer af kloak arbejde, vi udfører.

Kloakmester Glostrup

En kloakmester i Glostrup, der gør det ordentligt

Har du brug for en kloakmester i Glostrup, som gør det ordentligt? Det kan vi hos ABN Kloakteknik garantere for, at vi gør. Vi er nemlig medlem af Danske Byggeri, som er din garanti for, at du har med en ordentlig kloakmester at gøre, Du er også dækket af Byggaranti, som du kan læse mere om her, sådan er du sikret med byggaranti.

Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er, at kloak arbejde udføres ordentligt, da der ved forkert udførelse kan være konsekvenser økonomisk. Derfor skal du altid vælge en kloakmester med Byggaranti – det er din sikkerhed for, at der styr på tingene. Vi udfører alt vores kloakmesterarbejde i Glostrup med Byggaranti.

Ring til ABN Kloakteknik hvis du har behov for en kloakmester i Glostrup, du finder vores kontaktinformation her.

Som autoriseret kloakmester i Glostrup anbefaler vi:

Du må aldrig hælde miljøfarligt affald i kloakken. Miljøfarligt affald er for eksempel kemikalier, olie og medicinrester. Det skader miljøet og selve kloaksystemet.

Kloak arbejde er ikke ”gør det selv-arbejde”. Du skal altid lade arbejdet udføre af en autoriseret kloakmester.

Du bør aldrig hælde fedt i dit afløb. Da fedt størkner og tilstopper hele systemet.

Du bør heller ikke skylle bleer, bind, vat, kondomer, og kattegrus ud i toilettet, da det meget hurtigt tilstopper. Vær i øvrigt altid opmærksom på, hvad du skyller ud.

Du bør rense dine tagrender for grene og blade hvert halve år, dermed undgår du, at nedløbsbrønden tilstopper.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af