Kloakmester – Gladsaxe

ABN Kloakteknik udfører kloakmester opgaver i Gladsaxe. Vi tilbyder blandt andet kloakspuling, installation af rottespærre og isolering af kælder.

Din kloakmester i Gladsaxe

ABN er din kloakmester i Gladsaxe. Vi udfører med glæde alle former for kloakmesterarbejde i hele Gladsaxe fra Buddinge og Søborg til Bagsværd. Vores typiske opgaver spænder bredt. Blandt andet hjælper vi ofte med kloakspulinger, stoppede afløb, installation af rottespærre, slamsugning samt renovering og reparation. Men vi klarer også større anlægsopgaver som etablering af nyt kloaksystem, omfangsdræn, regnvandssikring og isolering af kælder. Du kan læse mere meget mere, om alle de opgaver vi udfører som kloakmester i Gladsaxe her.

Autoriseret kloakmester – din sikkerhed

Kloakarbejde er ikke gør-det-selv-arbejde. Det betyder, at det er en rigtig dårlig ide eksempelvis selv at spule kloakken eller installere rottespærre. Du bør i stedet får en autoriseret kloakmester til at udfører din kloakopgaver – store som små opgaver. ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester i Gladsaxe. Det betyder kort fortalt, at vi er uddannede kloakmestre. Vi har den nødvendige viden, erfaring og ekspertise, der skal til for at løse en opgave med kloakken. For eksempel bør man ikke spule kloakken forebyggende – det kan faktisk skade mere end det gavner. En autoriseret kloakmester er samtidig underlagt kontrol af udført arbejde – så du er altid sikker på, at opgaven udføres korrekt. Du kan læse mere om, hvorfor du skal vælge en autoriseret kloakmester her. 

Værd at vide om kloakmester arbejde i Gladsaxe

Hvis du ønsker en hurtig opsummering over, hvorfor du skal vælge ABN Kloakteknik, som din kloakmester i Gladsaxe, kan du læse mere her.

Vi tilbyder alle typiske opgaver indenfor kloakmesterarbejde som kloakspuling, installation af rottespærre og hjælp ved stoppede afløb, samt hjælp til større opgaver som installation af nyt kloaksystem.

Vi har døgnservice og er klar til at hjælpe dig, når problemet er opstået.

Vi udfører vores opgaver til fornuftige priser for virksomheder, private husejere, grundejerforeninger og boligforeninger.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Kloakmester i Gladsaxe til alle

Vi hjælper, som nævnt, med store og små opgaver i hele Gladsaxe. Og vi udfører gerne vores opgaver for private grundejere, virksomheder med domicil samt grundejerforeninger. Hos ABN er du sikker på, at opgaven udføres korrekt, til tide af professionelle fagfolk – og så er det endda også til meget fordelagtige priser.

Vi har endda døgnvagt. Det betyder, at vi er klar til at hjælpe med akutte opgaver, som stoppede afløb i Gladsaxe hver eneste dag året rundt.

Hvis du har et stoppet afløb, oversvømmet kælder, rotter, eller blot ønsker et uforpligtigende tilbud kan du kontakte os her.

Vi er medlem af