Kloakmester Gentofte

Vi er din kloakmester i Gentofte. ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester med døgnvagt. Vi hjælper bl.a. med stoppede afløb, kloakspuling og rotter.

Din kloakmester i Gentofte

Hos ABN Kloakmester ønsker vi at være din fortrukne kloakmester i Gentofte. Vi udfører alle former for kloakmesterarbejde i Gentofte inklusiv Charlottenlund, Ordrup Hellerup, Dyssegård og alt derimellem. Vores kloakmesteropgaver spænder bredt fra små enkeltstående opgaver som rensning af kloak, kloakspuling, installation og eftersyn af rottespærre, TV-inspektion og akut hjælp med stoppede afløb. Men vi varetager også større projekter som installation af højvandsluk, ved nybyg, renovering af eksisterede kloaksystem samt regnvandssikring. Vi vil også meget gerne hjælp dig, med din næste opgave. Husk at vi også har døgnservice. Det betyder, at vi rykker ud for at hjælpe dig, med din akutte opgave hver dag hele året rundt.Du kan læse mere om alle de opgaver indenfor kloakmesterfaget, som vi varetager her.

En autoriseret kloakmester i Gentofte med Byggaranti

Vi er din autoriserede kloakmester i Gentofte med Byggaranti. At vi er autoriseret betyder, at vi er uddannet kloakmester. Det er din tryghed og garanti for, at vi ved hvad vi laver, og at opgaven bliver udført korrekt. Vi er hos ABN Kloakteknik alle dygtige, erfarne og professionelle kloakmestre i Gentofte. Du kan læse mere om, hvorfor du skal vælge en autoriseret kloakmester her.

Samtidig er vi medlem af Byggaranti. Det betyder, at du som privat forbruger kan få hjælp med fejl og mangler ved et stykke udført arbejde. ABN Kloakteknik er ikke medlem af Byggaranti fordi vi laver mange fejl og sjusker med vores arbejde – tværtimod. Vi er medlem, fordi vi vil give sig som forbruger den største tryghed. Læs mere om Byggaranti her.
 Så vælg ABN kloakteknik som din foretrukne autoriseret kloakmester i Gentofte, hvis du ønsker en stabil og erfaren kloakmester, som giver dig tryghed til helt fornuftige priser.

Kloakmesterens gode råd

En kloak bliver med tiden slidt af brug, og skal som alt andet vedligeholdes for at fungere optimalt.Vi har her samlet et par gode råd, som er først skridt på vejen til, at din kloak har et langt liv.

Fjern nedfaldne blade fra området omkring kloakken om efteråret, så bladende ikke er med til at tilstoppe kloakken.

Put aldrig andet i toilettet end toiletpapir. Så smid ikke vatpinde, vatrundeller, tamponer, bind, kondomer, kattegrus eller lignende i toilettet. Det kan meget hurtigt føre til et stoppet afløb.

Husk på, at kloakarbejde ikke er gør-det-selv-arbejde. Du bør altid får en autoriseret kloakmester til at ordne opgaven.

Få et serviceeftersyn af din kloak en gang årligt. Så er du sikker på, at din kloak er i god stand, at du ikke har problemer med rotter med mere.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Værd at vide om din kloakmester i Gentofte

Hvis du gerne vil have et hurtigt overblik over, hvordan vi kan hjælpe dig med kloakmester opgaver i Gentofte, kan du læse med her.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, hvilket er din garanti for korrekt udført arbejde af uddannet personale

Vi tilbyder hjælp til alle former for kloakarbejde såsom installation af rottespærre, slamsugning og kloakrensning

Vi har døgnservice og kan rykke hurtigt ud, når du står med problemet

Har du brug for hjælp med kloakken?

Kontakt os allerede i dag, hvis du vil have en snak om din kloak og dens stand, ønsker et serviceeftersyn eller har et akut problem. Eller kontakt os, hvis du ønsker et uforpligtigende tilbud. Du finder vores kontaktinformation her.

Vi er medlem af