Kloakmester i Furesø

ABN Kloakteknik er din autoriserede kloakmester i hele Furesø kommune. Vi kan hjælpe med alt fra regnvandssikring til tv-inspektion af dine kloakrør. Vi har døgnbemanding, så ring med det samme. Eller læs mere her på siden.

Din autoriserede kloakmester i Furesø kommune

Hvis du har brug for en autoriseret kloakmester i Furesø kommune, så er ABN Kloakteknik klar til at hjælpe. Vi rykker hurtigt ud i hele Furesø kommune, fra Farum til Værløse og alle byer her imellem. Hos ABN Kloakteknik er alle vores medarbejdere veluddannede fagpersoner og både vores biler og vores udstyr er specialdesignet. Vi er klar til de fleste opgaver, både store og små, hvad enten du har kloakproblemer i din bolig, i dit sommerhus eller som virksomhedsejer i dit domicil.

Hos ABN Kloakteknik ved vi godt, at kloakproblemer kan opstå på alle tider af døgnet. Derfor har vi døgnåbent hele året rundt. Vi er altid klar, når du har brug for hjælp – også akut. Kontakt os nu, så kan vi hjælpe dig med at finde den bedste løsning på lige netop dit problem. Du finder vores kontaktinformation her.

Hvad kan ABN Kloakteknik tilbyde af services?

Som husejer er det din pligt at sørge for vedligeholdelse af de kloakrør, der er på din grund. Du kan for eksempel selv sørge for, at nedfaldne blade ikke ender i din kloak og tilstopper den. Der er dog en del ting, som skal udføres af en autoriseret kloakmester. Det er her, at ABN Kloakteknik kommer ind i billedet. Vi tilbyder ikke bare højtryksspuling og slamsugning af din kloak, men også alt fra renovering af rør til omfangsdræn, regnvandssikring, opsætning af rottespærre og isolering af kældere. Du kan finde en liste her over alle de services vi tilbyder. Hvis du har brug for en autoriseret kloakmester i Furesø kommune, så er ABN Kloakteknik altid klar til at hjælpe.

Opsummering af ABN Kloakteknik – kloakmester i Furesø

Vil du gerne vide lidt mere om, hvorfor du skal vælge ABN Kloakteknik? Så få et hurtigt overblik her.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, vi er klar til at rykke ud til hele Furesø kommune.

Vi har døgnbemanding, så vi er klar til at hjælpe, når du har brug for os, og ikke kun mellem 8 – 15.

Vores veluddannede personale står klar til at hjælpe din med alt fra installation af rottespærre til isolering af kælder

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Hvorfor vælge ABN Kloakteknik som kloakmester i Furesø?

Det er vigtigt at sørge for, at ens kloak virker som den skal. Hvis den bliver tilstoppet kan det lede til lugtgener og oversvømmelser. Det er også vigtigt at vælge den rette kloakmester i Furesø til jobbet. Hos ABN Kloakteknik elsker vi tilfredse kunder. Det er meget vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge og i gode hænder. Derfor er vi altid villige til at indgå i en dialog med vores kunder, så vi kan finde de rette løsninger på dine kloak udfordringer.

ABN Kloakteknik er medlem af Byg Garanti og hos os er kvalitet og pålidelighed i højsæde. Det at vi er medlem af Byg Garanti giver dig, som kunde hos os, en ekstra tryghed. Du kan læse mere om Byg Garanti her.

Vi er medlem af