Kloakmester – Frederiksberg

Hos ABN Kloakteknik er vi autoriseret kloakmester på Frederiksberg. Vi kan bl.a. udføre kloakspuling & installation af rottespærre.

ABN Kloakteknik – din kloakmester på Frederiksberg

Vi er din kloakmester på Frederiksberg. Vi står klar til at hjælpe dig, med alle opgaver, store som små, indenfor kloakarbejde. Vi er autoriseret kloakmester. Det er din tryghed for, at du får en uddannet, erfaren og effektiv mand op opgaven – og at opgaven udføres korrekt. Vi er, som autoriseret kloakmester underlagt kvalitetskontrol. Det kan du læse meget mere om her.Vi udfører alle kloakmester opgaver på Frederiksberg. De typiske opgaver, vi udfører for vores kunder, er vedligehold af kloakker for at sikre, at kloakken kan holde mange år endnu. Det inkluderer blandt andet TV-inspektion, installering af rottespærre – vi er også autoriserede rottespærremontører, samt kloakspuling. Men vi udfører med glæde større opgaver som etablering af nyt kloaksystem, regnvandssikring, isolering af kælder samt højvandsluk. Du kan se alle de opgaver, vi som autoriseret kloakmester på Frederiksberg udfører her.

Kloakmester for alle

Vi tilbyder vores services som kloakmester til alle – private husejere, sommerhusejere, virksomheder med eget domicil samt boligforeninger. Samtidig kan vi tilbyde serviceaftaler, så vi kan tilse dine kloakinstallationer og rottespærre på årlig eller halvårlig basis. På den måde kan du sikre dig, at du altid kender tilstanden af din kloak og undgå grimme og potentielt dyre overraskelser. Kontakt os gerne for mere information om vores serviceaftaler. Du finder vores kontaktinformation her.

Fakta om kloakmester Frederiksberg

Hvis du gerne vil have et hurtigt overblik over, hvorfor du skal vælge ABN Kloakteknik, som din kloakmester på Frederiksberg, kan du få det her.

Vi er autoriserede kloakmestre – din sikkerhed for, at opgaven bliver udført korrekt

Vi kan udføre alt kloakarbejde som installation af rottespærre eller spuling af kloak

Vi tilbyder vores services hver dag døgnet rundt – så vi er altid klar til at hjælpe dig, når nøden er størst

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Kloakmester på Frederiksberg på døgnservice

Det er aldrig belejligt, at toilettet eller afløbet på badeværelset er stoppet eller der er kommet vand i kælderen fra afløbet. Det kommer som regel, når man har mindst tid til det – om morgenen, når man har et vigtigt møde, søndag aften lige når man skal i seng eller midt i madlavningen, når den tre årige græder mest. Men heldigvis er hjælpen nær. Hos ABN Kloakteknik har vi døgnservice. Det betyder, at vi er klar til at hjælpe dig med din kloak hver eneste dag, året rundt. Vi har base i Hvidovre og kan hurtigt rykke ud til kloakmester opgaver på Frederiksberg – også hasteopgaver. Som oftest kan vi løse opgaven med det samme – for eksempel ved en kloakspuling. På den måde kan du hurtigt komme videre med din hverdag. Hvis problemet ikke kan løses med det samme, tager vi snak om, hvad der skal til for at løse opgaven, hvornår den bør løses og ikke mindst en pris for, hvad det vil koste at ordne.Hvis du vil vide mere om vores kloakmester arbejde på Frederiksberg, har et akut problem, eller gerne vil have hjælp til at løse en kloakmester opgave af en autoriseret kloakmester, står vi klar til at hjælpe. Eller kontakt os, hvis du vil have et gratis og uforpligtigende tilbud. Du finder vores kontaktinformation her.

Vi er medlem af