Kloakmester Egedal

Har du brug for en kloakmester i Egedal Kommune? Så brug ABN Kloakteknik. Vi er autorisert kloakmester, som bl.a. laver kloakspuling. Læs mere her på siden.

Kloakmester Egedal – hvornår skal jeg bruge en kloakmester?

Det korte svar på, hvornår du skal bruge en kloakmester er: hver gang du har problemer med kloakken på din grund. Det kan for eksempel være, hvis vandet i dit toilet stiger, når du skyller ud. Det er et typisk tegn på, at din kloak er stoppet. Det kan også være du har observeret rotter på eller i nærheden af din grund – så kan vi opsætte rottespærre, så du ikke får uventet besøg i huset. Det kan også være du har mistanke om brud på kloakrør – forårsaget af eksempelvis rødder eller rotter. Så laver vi en TV-inspektion for at se, hvordan din kloaks tilstand er. Læs mere om TV-inspektion her.

ABN Kloakteknik -din autoriserede kloakmester i Egedal

ABN Kloakteknik er din autoriserede kloakmester i Egedal Kommune. Vi er autoriseret i alle former for kloakarbejde. VI tilbyder vores services til virksomheder, private grundejere og boligselskaber i hele Egedal Kommune fra Ølstykke til Veksø og Smørum og alt der i mellem.

Vi har det rette udstyr til at lave opgaver effektivt og hurtigt, når du har brug for det. Vi laver både store og små opgaver. Af mindre opgaver kan nævnes spuling af kloak, rensning af kloak, TV-inspektion, slamsugning, installation af rottespærre, årligt kloakservice og mere. Vi udfører også gerne større om mere tidskrævende opgaver som omfangsdræn, renovering af kloak, nyt kloaksystem ved nybyg, regnvandssikring, højvandsluk og assistance ved oversvømmelse af kælder for at nævne nogle få opgaver. Du kan se alle de opgaver, vi udfører som autoriseret kloakmester her.

At ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester betyder, at vi er uddannede kloakmestre. Vi har fået vores autorisation fordi vi har den nødvendige viden og ekspertise til at kunne ordne en opgave optimalt. I tillæg til viden har vi det rette udstyr, de bedste medarbejdere og professionalisme, så du kan trygt vælge ABN Kloakteknik, hvis du har brug for en kloakmester i Egedal. Som autoriseret kloakmester er vi også underlagt forsat kontrol af vores opgaver, sådan at de lever op til en sat standard. Læs mere om, hvorfor du bør vælge en autoriseret kloakmester her.

Husk, at vi har døgnvagt som autoriseret kloakmester. Det betyder, at vi rykker ud ved akutte opgaver med kloakken – eksempelvis ved stoppet toilet eller oversvømmelse, når du har brug for det. Hver eneste dag året rundt er vi klar til at hjælpe.

Kontakt os, hvis du har akut brug for hjælp med kloakken – så er vi klar til at løse problemet med det samme. Du finder vores kontaktinformation her.

Fakta om ABN Kloakteknik som kloakmester i Egedal

Hvis du vil have et kort overblik over, hvorfor du skal vælge ABN Kloakteknik som din kloakmester i Egedal, kan du få det her:

ABN Kloakteknik udfører kloakmester opgaver i hele Egedal Kommune fra Stenløse til Ølstykke

Vi udfører kloakarbejde for virksomheder, private grundejere og boligforeninger til meget fornuftige priser

Vi er autoriseret kloakmester som blandt andet laver kloakspuling, TV-inspektion, installation af rottespærre og meget mere

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Byg Garanti på kloakarbejde

Vidste du, at der er byg Garanti på kloakarbejde? Og at ABN Kloakteknik er med i Byg Garantiordningen? Og hvad betyder det egentlig for dig? Det betyder kort fortalt, at du som privat forbruger er dækket mod fejl og mangler op til 150.000 kroner inklusiv moms. Hvis der, mod forventning, er fejl eller mangler ved udført arbejde, har du således en tryghed ved at vide, at vi er med i en ordning, som er der for at hjælpe dig, hvis noget skulle gå galt.

Læs mere om Byg Garanti for private forbrugere her.

Vi er medlem af