Kloakmester i BRøndby

ABN Kloakteknik er din kompetente kloakmester i Brøndby og omegn. Vi tilbyder at hjælpe dig med kloakopgaver – store som små hos både virksomheder og private. VI står altid klar og med vores specialkøretøj, kan vi klar de fleste kloakopgaver.

Hvilke kloakmester services tilbydes i Brøndby

Vi er autoriserede kloakmestre hos ABN Kloakteknik. Vores kompetencer dækker en bred vifte af services som kloakmester. Vi kan blandt andet hjælpe dig med at lægge omfangsdræn, slamsugning, regnvandssikring, tv-inspektion samt renovering og reparation af din kloak. Du kan finde en komplet liste over kloakmester services, som vi blandt andet tilbyder at udføre i Brøndby her.

Vi udfører opgaverne i tæt dialog med kunden. Det vil sige, at du altid ved hvad, der skal laves, og hvornår vi udfører opgaven. Vi har de mange års erfaring og nødvendige ekspertise til at udføre autoriserede kloakmester opgaver præcist, korrekt og til tiden. Og så er vi faktisk også en af de billigste autoriserede kloakmestre i Brøndby og omegn.

Kloakmester Brøndby

Autoriseret kloakmester med døgnvagt i Brøndby

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester med døgnvagt – og det er vi selvfølgelig også i Brøndby. Vi ved, at der kan opstå akutte problemer med blandt andet afløb; og det er desværre ikke altid, at problemet opstår mellem 7-15. Derfor har vi en døgnvagt, som kører til Brøndby, hvis du skulle stå med et akut behov for hjælp. Vi kommer nat og dag så hurtigt, vi overhovedet kan.

Kontakt os gerne, hvis du har brug for en autoriseret kloakmester i Brøndby. Vi giver gerne et gratis og helt uforpligtende tilbud på lige netop din opgave, og intet er for stort eller småt. Du finder vores kontaktinformation her.

Autoriseret kloakmester i Brøndby – overblikket

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester

Vi kommer i hele Brøndby Kommune

Som autoriseret kloakmester tilbyder vi blandt andet TV-inspektion og højtryksspuling af din kloak

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af