Kloakmester Ballerup

Skal du bruger en kloakmester i Ballerup, Så kan ABN Kloakteknik hjælpe dig. Vi er autoriseret kloakmester og kan alt inden kloak arbejde.

ABN Kloakteknik din Kloakmester I Ballerup

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester og servicerer hele Ballerup. Vi kan klare alle former for kloak arbejde så som slamsugning, kloakrensning, regnvandssikring, TV-inspektion, renovering og reparation. Så bor du i Ballerup og skal bruge en kloakmester, så kan du læse mere om os her.Vi udfører altid arbejdet ordentligt og giver dig altid lidt gode råd med på vejen om, hvordan du kan forhindre lignende situationer i fremtiden. Vi kan rykke ud med kort varsel og hjælpe dig med dine problemer med kloakken. Vi laver kloakmester arbejde i hele Ballerup Kommune inklusiv Skovlunde og Måløv. Vi ved, hvor vigtigt det er med hurtig og effektiv indsats, når det gælder kloak arbejde. Oftest er det forbundet med store udgifter, at lade kloak arbejdet udsættes unødigt, da skaderne kun forværres med tiden. Derfor rykker vi hurtigt ud og afhjælper situationen.
Kloakmester Ballerup

En kloakmester i Ballerup med styr på tingene

Har du brug for en Kloakmester i Ballerup med styr på tingene, så kan vi hos ABN Kloakteknik garantere for, at det har vi. Vi er medlem Danske Byggeri som er din garanti for at der styr på tingene. Samtidig er du dække af byggaranti, som du kan læse mere om her, sådan er du sikret med byggaranti.
Udover det, er vi tilknyttet Teknologisk Instituts Kontrolindsats, som du kan læse meget mere om på følgende link – Kontrolordninger.

Vi har alle autorisationer og certificeringer i orden, vi er nemlig autoriserede kloakmester og autoriserede rottespærremontører.  Vi har erfaring med alt indenfor kloak arbejde, så vi klarer alle former for kloakmester arbejde for dig, som bor i Ballerup. Vi sætter en stor ære i at udføre vores opgaver grundigt og sparer derfor vores kunder for mange unødige problemer. Så skal du bruge en kloakmester i Ballerup så tøv ikke med at kontakte os, så skal vi nok gøre et godt stykke kloakarbejde for dig.

Kloakmesterens gode råd

Vælg altid en autoriserede kloakmester, da det er et lovkrav

Vælg altid en kloakmester med byggarantiordning

Pas på med træer tæt ved kloakker; træernes rødder kan ødelægge kloakrørene

Rens tagrender minimum 1 gang om efteråret og foråret

Vi anbefaler også, at du renser sandfanget i nedløbsbrønden en gang om året

Løft jævnligt dækslet i din rensebrønd og se, om den er ved at stoppe til

Du bør også jævnligt holde øje rundt om kloakdækslerne. Hvis jorden sætter sig, kan det være tegn på fejl i kloakken

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Få en autoriseret kloakmester I Ballerup – døgnvagt

Hos ABN Kloakteknik ved vi, at skader kan opstå når som helst på døgnet, og netop af denne grund tilbyder vi en døgnvagt, som rykker ud ved akutte skader. Det vil sige, at du altid kan ringe til os, hvis du har en tilstoppet faldstamme eller pludselig ser en begyndende vandskade. Vi kommer både nat og dag så hurtigt som muligt til Ballerup, da vi selvfølgelig tager dit problem seriøst. Særligt hvad angår en risiko vandskade, kan det blive en dyrt, hvis ikke der gøres noget med det samme. Det kan i værste fald føre til ødelæggelser på fundamentet i et hus, hvis ikke kloakker og afløb fungerer optimalt.Kan vandet ikke ledes væk fra huset, kan der opstå fatale skader. Derfor anbefaler vi altid, at du kontakter os med det samme, ved bare den mindste tvivl. Vi rådgiver dig også om, hvordan du bedst muligt kan vedligeholde dine kloakker og afløb.

Modtag et uforpligtende tilbud

Har du en forestående opgave, hvor du får brug for en kloakmester med mange års erfaring og ekspertise, kommer vi gerne og ser på din opgave. Sammen tager vi en god snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Om du skal have etableret et nyt anlæg, isoleret kælder, lagt omfangsdræn eller have renoveret kloakrør i Ballerup, Måløv eller Skovlunde – vi kan hjælpe med det hele.Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave, og faktisk er vi blandt de absolut billigste kloakmestre i hovedstadsområdet og vil også gerne være din kloakmester. Værdsætter du håndværk i høj kvalitet, og vil du være sikker på, at du har med en detaljeorienteret kloakmester at gøre, hører vi gerne fra dig.Kontakt os ganske uforpligtende på telefon 32 15 29 29, eller skriv til info@abn-kloakteknik.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig godt og sikkert i mål med dit projekt. Så kontakt os allerede i dag, så vi kan rådgive dig til den rette løsning til dine behov.

Vi er medlem af