Kloakmester Amager

Leder du efter en kloakmester på Amager? ABN Kloakteknik udfører autoriseret kloakmesterarbejde på Amager. Vi monterer bl.a. rottespærre og spuler kloakker.

Kloakmester på Amager – disse opgaver udfører vi

Som kloakmester på Amager udfører vi alle typiske opgaver som opstår ved kloakker. Det kan være alt fra nyetablering af kloakanlæg til spuling af kloakken og slamsugning. Typisk laver vi mindre opgaver, som TV-inspektion, installation af rottespærre og rensning af kloak ved stoppede afløb og oversvømmelse i badeværelset. Men vi hjælper som sagt også gerne ved de helt store opgaver som nyanlæg af kloak, vejledning ved nybyg eller renovering af eksisterede kloaksystem. Ingen opgave er for stor og ingen opgave er for lille. Samtidig tilbyder vi vores services som kloakmester til både private grundejere og virksomheder med eget domicil. Du kan læse mere, om alle de opgaver vi udfører, som autoriseret kloakmester her.

ABN Kloakteknik – kloakmester med døgnvagt på Amager

ABN Kloakteknik har døgnvagt. Det betyder kort fortalt, at du kan ringe til os døgnet rundt hver eneste dag hele året, og så rykker vi hurtigt ud og hjælper dig med dit problem. Fra vores base i Hvidovre kan vi hurtigt komme frem til en stor del af Sjælland og Amager og selvfølgelig også Dragør og Tårnby. Vi kommer og hjælper hvis du eksempelvis har stoppet afløb, så toilettet ikke kan skylle ud, eller afløbet i badeværelset er løbet over. Vi kan også hjælpe, hvis du har fået vand i kælderen. Det kan blive en dyr affære ikke at tage hurtig hånd om vand i kælderen, da der kan komme fugt i soklen på huset. Heldigvis kan de fleste opgaver klares på stedet – så du kan komme videre med din hverdag, for det er jo aldrig belejligt eller praktisk at have stoppet kloak. Hvis opgaven ikke kan løses med det samme, aftaler vi nærmere om, hvordan opgaven skal løses og prisen for dette, inden arbejdet går i gang.

Det skal du vide om din kloakmester på Amager

Her kan du få et hurtigt overblik, over de vigtigste punkter indenfor ABN Kloaktekniks kloakmester arbejde på Amager.

Vi kan hjælpe med alle kloakopgaver som kloakspuling, installation af rottespærre og TV-inspektion

Vi er autoriseret kloakmester, hvilket er din sikkerhed for, at opgaven udføres korrekt

Vi har døgnservice og rykker hurtigt ud til alle kloakopgaver på Amager

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik – en autoriseret kloakmester

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester på Amager. Det betyder, at vi har den rette uddannelse til at kalde os autoriseret kloakmester. Det er samtidig din garanti for at opgaven udføres korrekt og grundig. Vores arbejde er nemlig underlagt en streng kvalitetskontrol. Derfor kan du være sikker på, at få veludført arbejde, når vi hjælper dig med dine kloakproblemer. Vi gør det effektivt, professionelt og til ganske fornuftige priser. Du kan læse mere om autoriserede kloakmestre her. 

Kontakt os gerne, hvis du vil vide med om ABN Kloakteknik, autoriseret kloakmester arbejde eller vil vide mere om, hvordan din opgave kan løses. Du er også velkommen til at kontakte os for et gratis og uforpligtigende tilbud. Du finder vores kontaktinformation her.

Vi er medlem af