Kloakmester – Allerød

ABN Kloakteknik er din kloakmester i Allerød kommune. Vi har døgnservice og kan hjælpe dig med alle dine kloakrelaterede opgaver, hvad enten det gælder slamsugning, isolering af kælder eller noget helt tredje. Læs mere her på siden.

Din kloakmester i Allerød kommune

Har din kloak brug for en kærlig hånd, så står ABN Kloakteknik altid klar til at hjælpe. Vi er autoriseret kloakmester i hele Allerød kommune. Det betyder, at vi med glæde rykker ud til dig, hvad enten du bor i Blovstrød, Lillerød eller Allerød. Som autoriseret kloakmester kan du trygt vælge ABN Kloakteknik til dine kloak behov. Vores veluddannede personale og vores specialdesignede udstyr er klar til at klare alt fra rensning af tilstoppet kloakker til reparationer til tv-inspektioner og installering af rottespærre. Vi kan endda bruge vores slamsuger til at opsuge vand, hvis du skulle opleve oversvømmelse.  Så hvis du er privat grundejer eller har firma med eget domicil og har brug for en autoriseret kloakmester i Allerød kommune, kontakt da ABN Kloakteknik. Du kan finde vores kontaktinformation her.

Døgnservice hos din kloakmester i Allerød

Hos ABN Kloakteknik ved vi godt, at uheldet nogle gange er ude på alle tider af døgnet. Derfor sidder vi altid klar ved telefonen, så du kan kontakte os hver eneste dag, hele dagen, hele året rundt. Vi rykker hurtigt ud og hjælper dig med at finde løsningen på dine kloakproblemer. Nogle gange er problemet en tilstoppet kloak som hurtigt kan klares med en spuling eller slamsugning af din kloak. Læs mere om slamsugning her. Andre gange er der måske brud på dine kloakrør. Hvis det er tilfældet indgår vi naturligvis i en dialog med dig om blandt andet priser og en tidshorisont, inden vi udfører opgaven. Dermed kan du trygt vælge ABN Kloakteknik som din kloakmester i Allerød. Se hvilke opgaver vi som autoriseret kloakmester kan hjælpe dig med at finde en hurtig, effektiv og pålidelig løsning på her.

ABN Kloakteknik – din kloakmester i Allerød

Hvis du vil have en hurtigt overblik over, hvorfor du skal vælge ABN Kloakteknik som du kloakmester i Allerød, kan du læse mere her.

Hos ABN Kloakteknik tilbyder vi døgnservice. Det betyder, at vi altid står klar til at hjælpe dig, hvad enten uheldet er ude lige nu - eller du har besluttet dig for at få installeret rottespærre i morgen.

Vi har veluddannede personale og special designet udstyr der er klar til at løse alle kloak relaterede opgaver. Vi klarer alt fra kloakspuling og slamsugning til installering af rottespærre.

Vi er din kloakmester i Allerød hvad enten du er privat boligejer eller virksomhedsejer med eget domicil.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vedligeholdelse af kloakker

Som grundejer i Allerød kommune er det dit job at sørge for, at de kloakrør der er på din grund, er velfungerende. Hvis din kloak stopper til eller der er brud på kloakrørene, kan det lede til potentielt dyre (vand)skader på dit hus. Det kan i værste fald ende med en meget dyr reparation af både rør og bolig, så det gælder om at sørge for, at dine kloakrør er funktionelle, også under kraftige regnbyger. Du kan selv gøre meget for at sørge for, at din kloak ikke stopper til. Læs eventuelt i en artikel fra Bolius om hvad du selv kan og må gøre, for at vedligeholde din kloak. Artiklen finder du her. Nogle jobs må kun udføres af en autoriseret kloakmester, det er her at ABN Kloakteknik kommer ind i billedet. Vi står altid klar til at hjælpe og vi elsker tilfredse kunder – så kontakt os i dag, så finder vi sammen en løsning.

Vi er medlem af