Kloakmester – Albertslund

Vi er din kloakmester i Albertslund. Vi vil faktisk gerne være din fortrukne kloakmester. Og derfor udfører vi en lang række kloakmester opgaver i hele Albertslund fra Herstedøster til Herstedvester og alt derimellem. Vi udfører kloakmesteropgaver for både private grundejere og for virksomheder med eget domicil. Så lige meget om din virksomhed har brug for rottespærre i afløb og rør eller du skal have lavet omfangsdræn på din grund, står vi klar til at hjælpe dig med opgaven. Ingen opgave er for stor eller lille – og vi er klar til at rykke hurtigt ud. Vi har base i Hvidovre, så vi kan hurtigt rykke ud til Albertslund, hvis du har problemer. Husk vi har døgnservice, så vi er klar til at rykke ud hele døgnet, hvis du for eksempel har et stoppet afløb på badeværelset eller oversvømmelse i kælderen. Og det gælder selvfølgelig også, hvis du har set en rotte på din grund, og ønsker installation af en rottespærre, så hurtigt som muligt. Vi er altid klar til at hjælpe.
Kloakmester Albertslund

Disse kloakmesteropgaver udfører vi

Vi udfører alle de typiske kloakmester opgaver i Albertslund. Det vil sige, at vi kan hjælpe med til alt fra etablering af ny kloak til vedligehold af din kloak. Vores typiske opgaver er spuling af kloakker, hvis kloakken er stoppet, installation af rottespærre samt TV-inspektion. Disse opgaver er alle ved til at vedligeholde din kloak, så den kan holde i mange år. Men vi kan også være med på større opgaver som etablering af omfangsdræn, vejledning ved nybyg samt etablering af nyt kloakanlæg. Du kan se en liste over alle kloakmester opgaver, som vi udfører i Albertslund her.

Nyttig viden –kloakmester i Albertslund

Fra vores base i Hvidovre rykker vi hurtigt ud til opgaver i Albertslund

Vi kan tilbyde hjælper til kloakmester opgaver til både private husejer og virksomheder

Vi er autoriserede kloakmester og kan udføre alt indenfor kloakopgaver

Vi tilbyder blandt andet hjælp til installation af rottespærre, kloakspuling, ved oversvømmelse i kælder eller stoppede afløb

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Autoriseret kloakmester i Albertslund

Vi er autoriseret kloakmester. Det er din sikkerhed for, at opgaven bliver udført af en professionel. Vi har styr på kloakker, og er klar på at bruge vores viden og ekspertise til at hjælpe dig, med din kloak. Vi undersøger altid problemet til bunds – og heldigvis kan mange opgaver løses på stedet. Når man er autoriseret kloakmester, er man uddannet i faget. Samtidig er man underlagt en kvalitetskontrol, som skal sikre at arbejdet bliver udført korrekt. Du kan derfor være tryg ved, at vi laver kloakmesteropgaver i Albertslund korrekt, professionelt og med glæde – og endda til meget konkurrencedygtige priser.Du kan læse mere her om, hvorfor du skal vælge en autoriseret kloakmester.Kontakt os i dag, hvis du vil vide mere om, hvilke kloakmesteropgaver vi udfører i Albertslund. Vi er altid klar til en snak om dine behov og dine opgaver. Eller kontakt os for et uforpligtigende tilbud. Du finder vores kontaktinformation her.

Vi er medlem af