Kloakarbejde i åbent land

Hos ABN Kloakteknik tilbyder vi professionelt kloakarbejde i åbent land på hele Sjælland. Vi er et erfarent kloakmesterfirma, der er autoriseret, og vi tilbyder vores services til både private og erhverv. Det er ikke alle steder i landet, hvor det er muligt at tilslutte sig det kommunale kloaksystem. Det kan derfor være svært at aflede vandet, særligt når der kommer store regnskyl.

Vi tilbyder at etablere flere forskellige nedsivningsanlæg, således at det er muligt at håndtere vandet lokalt. Vi foretager kloakarbejde i åbent land, hvor vi graver anlæg ned, der kan varetage de mængder vand, der kommer ned. Det kan både være et nedsivningsanlæg, minirensningsanlæg eller et pileanlæg via en trekammertank.

 

Professionel installation

Grundet vores mangeårige erfaring med kloakarbejde i åbent land er vi specialister i installation af sådanne anlæg. Vores medarbejdere er alle rutinerede folk, der har viden og ekspertise om, hvorledes man bedst muligt får sat tanke i jorden, så de kan nedsive vandet optimalt.

Vi har udfører kloakarbejde i åbent land for såvel større virksomheder, der har brug for nogle store anlæg, som enkelte huse, hvor man normalt ville bruge en kloak. Men er der ikke muligheden for at tilslutte sig en kloak, er nedsivning i vores optik det bedste alternativ. Og det kan vi hjælpe dig med at få udarbejdet, så du ikke skal bekymre dig om store spildevandsmængder.

Få et udført kloakarbejde i åbent land i høj kvalitet

Her hos ABN Kloakteknik er kvalitet en mærkesag. Vi leverer vores bedste rent fagligt, så du får et velfungerende nedsivningsanlæg. Vi sikrer os altid, at kvaliteten er i højsædet, da det bedste anlæg kan holde i rigtig mange år, når det bliver installeret korrekt.

Tag os derfor med på råd fra start, hvis du ønsker en professionel vurdering af, hvilken type anlæg der vil være mest gavnligt i dit konkrete tilfælde. Vi rådgiver dig til den løsning, der passer bedst til dine behov samt dit budget. Så bestil trygt kloakarbejde i åbent land hos os, hvor du er sikker på at få udført arbejde i høj kvalitet.

God service baseret på en tæt dialog

Som boligejer kan det være en umulig opgave selv at vurdere, hvad der er den bedste løsning i forhold til nedsivningsanlæg. Derfor kan vi træde til og vejlede, så du ender med den optimale løsning til dine ønsker. Med et minimum af vedligeholdelse, hvilket vi naturligvis også kan hjælpe dig med, så du slet ikke selv skal beskæftige dig med projektet på noget tidspunkt.

Vi leverer altid en service i særklasse, da vi mener, at det avler tilfredse kunder. Baseret på en tæt dialog får vi de bedste og mest tilfredsstillende resultater, da god kommunikation er vejen frem til at forstå hinanden. Vi har hjulpet mange med kloakarbejde i åbent land med stor succes, så vi kan også hjælpe dig med at få et effektivt anlæg.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er klar med et godt tilbud til dig

Skal du have udført kloakarbejde i åbent land af professionelle fagfolk, er vi de rette til opgaven. Hos os er der ikke en opgave, der er hverken for stor eller lille. Så om du ejer en større grund eller kun har et lille hus med 500 kvm er ikke afgørende. Vi servicerer alle, der har behov for vores unikke viden, erfaring og ekspertise på området.

Kontakt os for nærmere aftale, eller få et godt tilbud på dit projekt. Vi kan kontaktes på telefon 32 15 29 29 eller på mail info@abn-kloakteknik.dk.

Vi har også døgnservice 24/7

Er toilettet eller faldstammen stoppet? Vi rykker ud 24 timer i døgnet ved stoppede toiletter og afløb, stoppede faldstammer, vandskader m.m. Vi sidder klar ved telefonen, når uheldet er ude på 32 15 29 29.

Vi er medlem af