Højtryks­spuling af kloakker m.m.

ABN Kloakteknik er din specialist, når det gælder højtryksspuling af kloakker m.m. Højtryksspuling er en yderst effektiv måde til at få faldstammer og selv afløb i køkken og bad til at løbe igen. Ring, skriv eller udfyld kontaktboksen nedenfor, hvis du ønsker et tilbud på højtryksspuling.

 

Vi klarer også spuling af tagrender

Højtryksspuling er et effektivt middel til mange opgaver, og som nogle af de få inden for branchen tilbyder vi også rensning af dine tagrender. Vil du slippe for besværet med at rense tagrender, så kontakt os. Vi sørger for professionel og effektiv rensning af dine tagrender.

Hurtig og effektiv højtryks­spuling

Vi sørger for hurtig og effektiv højtryksspuling, hvis kloakken er stoppet. Hos ABN Kloakteknik kommer vi altid til aftalt tid og vi rykker ud så hurtigt vi overhovedet kan.

 

Højtryks­spuling på hele Sjælland

Fra vores base i Hvidovre kører vi ud til kunder på hele Sjælland – og det både til private og erhverv. Kontakt os på telefon eller på mail, eller udfyld kontaktboksen. Vi kontakter dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

For private og erhverv

Uanset om du er privat boligejer, eller om du har en virksomhed med et større domicil og en stor grund til, er det lige vigtigt, at der er etableret nogle driftssikre kloaksystemer og afløb. Et nyt anlæg i forbindelse med nybyggeri er uden tvivl noget nemmere at gå til sammenlignet med en ældre bolig, der skal have skiftet det gamle ud.

Men vi tager imod alle opgaver – store som små – da vi har ekspertisen og erfaringen til at eksekvere på alt, der har med kloakarbejde at gøre. Derfor er du velkommen hos os, hvis du skal have nyt anlæg til kloakker.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af