Gravearbejde Gladsaxe

Autoriseret kloakmester ABN Kloakteknik står for dit gravearbejde i Gladsaxe, hvad enten du er privat grundejer, virksomhed, boligforening osv. Kontakt os i dag for et godt tilbud. Eller læs mere om ABN Kloakteknik og gravearbejde i Gladsaxe her på siden.

ABN Kloakteknik står for dit gravearbejde i Gladsaxe

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, og vi har mange års erfaring med at stå for diverse former for gravearbejde i Gladsaxe. Vi klarer både større og mindre graveopgaver, og vores professionelle medarbejdere har den helt rigtige erfaring til at løse graveopgaver hurtigt og effektivt. Vi sørger altid for, at vores kunder oplever så få gener som muligt, når vi står for gravearbejdet i Gladsaxe. Men bare fordi vi er hurtige til at løse opgaver, betyder det ikke, at vi ikke er meget omhyggelige – for det er vi altid, hvad enten det gælder gravearbejde eller kloakarbejde. Hos os er du altid i trygge hænder. ABN Kloakteknik kan stå for dit gravearbejde i Gladsaxe, hvad enten du er privat grundejer, virksomhed med eget domicil, boligforening og så videre. Fra vores base i Hvidovre rykker vi med glæde ud til hele Gladsaxe Kommune, fra Mørkhøj til Bagsværd og alle byer derimellem. Kontakt os, så vi kan få en snak om dit graveprojekt, og hvordan vi i fællesskab kan løse det. Eller kontakt os for et godt, uforpligtende tilbud på gravearbejde. Du kan finde vores kontaktinformation her.

Hvilke former for gravearbejde kan ABN Kloakteknik hjælpe mig med?

ABN Kloakteknik har som sagt mange års erfaring med at stå for diverse former for gravearbejde i Gladsaxe. Det betyder, at vi kan hjælpe dig med mange forskellige graveopgaver. Vi kan for eksempel stå for at grave din trampolin ned. Vi kan endda bortskaffe den opgravede jord, med mindre den skal bruges et andet sted i haven. Jord skal altid bortskaffes korrekt efter gældende regler. Bolius har skrevet en artikel om korrekt bortskaffelse af jord, som du kan finde her. Vi kan også stå for gravearbejdet, hvis du skal have etableret en regnvandsfaskine. En regnvandsfaskine er både godt for miljøet, og den kan hjælpe med at aflaste din kloak under kraftige regnskyl. Husk, at du skal søge om tilladelse til etablering af regnvandsfaskinen, inden vi kan begynde vores gravearbejde. Du kan finde mere information om ansøgning af regnvandsfaskine i Gladsaxe kommune her. 

Vi kan for eksempel også tilbyde vores hjælp til opgravning og reperation af sprængte vandrør på grunden.

gravearbejde, anlægsarbejde, omfangsdræn 

ABN Kloakteknik og større gravearbejds opgaver i Gladsaxe

ABN Kloakteknik kan også stå for gravearbejdet i Gladsaxe, når det gælder lidt mere omfangsrige graveprojekter. Vi kan blandt andet stå for terrænreguleringen af din grund. Hvis du skal have støbt et fundament på den terrænregulerede grund, kan vi også stå for det. Vi har mange års erfaring med støbning og understøbninger af fundamenter. Du kan finde mere om vores arbejde med fundamenter her. Hvis du skal have etbleret din drømmehave, eventuelt i forbindelse med en terrænregulering, kan vi sagtens stå for det. Vi kan hjælpe dig hvad enten du drømmer om en have, der er nem at holde, eller en have med mange forskellige slags bede. Du kan finde mere om vores arbejde med anlæg af haver her. Hvis du skal have etableret et omfangsdræn rundt om dit hus, kan vi både stå for gravearbejdet og selve etableringen af drænet. Som autoriseret kloakmester kan vi forbinde omfangsdrænet og kloakken helt lovligt. Du kan finde mere om fordelene ved omfangsdræn her.

ABN Kloakteknik og gravearbejde i Gladsaxe – en opsummering

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, du altid skal vælge ABN Kloakteknik, når du skal have udført gravearbejde i Gladsaxe.

ABN Kloakteknik er et veletableret firma og vi har mange års erfaring med gravearbejde i Gladsaxe. Ingen opgave er for stor eller lille for os.

Vores professionelle medarbejdere kan hjælpe dig med alt fra nedgravning af trampoliner til terrænregulering af grunde og støbninger af fundamenter.

Vi kan hjælpe dig med gravearbejdet hvad enten du er privat grundejer, virksomhed med eget domicil, boligforening og så videre.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af