Stikledning Lyngby-Taarbæk

ABN Kloakteknik står for udgravningen til stikledning i Lyngby-Taarbæk Kommune. Vi har døgnservice og indgår gerne i faste samarbejder med vvs firmaer, el-installatører osv. Kontakt os her i dag. Eller læs mere om gravearbejde og stikledninger her på siden.

ABN Kloakteknik står for udgravningen til stikledning i Lyngby-Taarbæk

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, men vi har faktisk også mange års erfaring med at stå for diverse former for gravearbejde. Så hvis du leder efter et firma, til at stå for gravearbejdet, når der skal arbejdes med stikledninger i Lyngby-Taarbæk Kommune, er ABN Kloakteknik altid klar til at hjælpe. Vi kan stå for gravearbejdet, hvad enten du skal arbejde med vandstik, el-ledninger, fiber eller noget helt fjerde. Da vi ejer vores egne gravemaskiner og tilbyder døgnservice, kan vi hurtigt være fremme og begynde med gravearbejdet. Det gælder naturligvis også ved akut opståede problemer hele døgnet rundt. Vi indgår gerne i faste samarbejder med vvs firmaer, el-installatører og så videre. Fra vores base i Hvidovre rykker vi med glæde ud til hele Lyngby-Taarbæk Kommune, fra Virum til Taarbæk og Kongens Lyngby og alle byer derimellem. Kontakt os i dag, for et godt, uforpligtende tilbud. Eller for en uformel snak om mulighederne for samarbejde. Du kan finde vores kontaktinformation her.

gravearbejde, anlægsarbejde, omfangsdræn, stikledning

ABN Kloakteknik står gerne for dit anlægsarbejde

ABN Kloakteknik kan ikke bare stå for gravearbejdet, når der skal arbejdes med stikledninger i Lyngby-Taarbæk Kommune. Vi kan faktisk stå for diverse former for gravearbejde og anlægsarbejde. Vi løser med glæde både større og mindre graveopgaver. Vi kan blandt andet hjælpe dig med at etablere din drømmehave eller grave trampoliner ned. Vi kan også klare større projekter som terrænregulering af byggegrunde. Hvis du skal have gravet ud til et fundament, kan vi også stå for det. Vi kan endda også støbe fundamentet. Du kan læse mere om vores arbejde med jord og beton her.

Når du hyrer ABN Kloakteknik til at stå for gravearbejdet, sørger vores erfarne medarbejdere altid for, at løse opgaven så hurtigt som muligt. Vi kommer altid til den aftalte tid, så dit projekt ikke bliver forsinket på grund af os. Kort sagt er du i trygge hænder hos os.

ABN Kloakteknik og ABN Kran & Grab ApS

ABN Kloakteknik er et veletableret firma, der gerne står for gravearbejdet, når der arbejdes på stikledninger i Lyngby-Taarbæk Kommune. Når vi arbejder på større graveopgaver, hvor jorden midlertidigt skal opbevares i en container, arbejder vi ofte sammen med vores søsterselskab ABN Kran & Grab ApS. Deres lastbil har både wirehejs, til transport af container, og grab, til at grabbe jorden op i containeren. Så kan fagfolkene arbejde på stikledningerne, mens jorden bliver opbevaret i containeren. Når arbejdet er fuldendt, sørger vi naturligvis for, at alt jorden kommer på plads, at jorden bliver lagt jævnt, og at alle huller bliver lukket. Læs mere om ABN Kran & Grab ApS her. 

ABN Kloakteknik og udgravningen til stikledning i Lyngby-Taarbæk – en opsummering

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, du skal vælge ABN Kloakteknik, når du skal bruge et firma til at stå for gravearbejdet, når der skal arbejdes med stikledninger i Lyngby-Taarbæk Kommune.

ABN Kloakteknik er et veletableret firma, der gerne indgår i faste samarbejder med vvs- firmaer, el-installatører og så videre.

Da vi ejer vores egne gravemaskiner og tilbyder døgnservice, kan vi hurtigt være fremme og begynde gravearbejdet hele døgnet rundt.

Vores erfarne medarbejdere kan hjælpe dig med både større og mindre graveopgaver. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af