Stikledning Lejre

ABN Kloakteknik står for udgravningen til stikledning i Lejre. Vi har døgnservice og indgår gerne i faste samarbejder med vvs firmaer, el-installatører osv. Kontakt os her i dag. Eller læs mere om ABN Kloakteknik og udgravning til stikledninger her på siden.

ABN Kloakteknik står for udgravningen til stikledning i Lejre

Har du brug for en samarbejdspartner, til at stå for gravearbejdet, når der skal arbejdes med stikledning i Lejre? Så se her! ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester og vi har mange års erfaring, blandt andet med at stå for diverse former for gravearbejde i Lejre. Hvad enten du skal arbejde med vandstik, fiber, el-ledninger eller noget helt andet, er vi altid klar til at stå for gravearbejdet. Vi har vores egne gravemaskiner, og vi tilbyder døgnservice, så vi kan hurtigt være fremme – også ved akut opståede problemer. Ved at minimere ventetiden, kan vi forhåbentlig også i fællesskab minimere omfanget af eventuelle skader ved akutte problemer. ABN Kloakteknik indgår gerne i faste partnerskaber med el-installatører, vvs-firmaer og så videre. Vi rykker ud til hele Lejre Kommune, fra Kirke Hyllinge til Osted og alle byer derimellem fra vores base i Hvidovre. Kontakt os gerne i dag for et godt, uforpligtende tilbud. Eller for en snak om mulighederne for samarbejde. Du kan finde vores kontaktinformation her.

gravearbejde, anlægsarbejde, omfangsdræn, stikledning

ABN Kloakteknik kan stå for dit anlægsarbejde

ABN Kloakteknik kan ikke bare stå for gravearbejdet, når der skal arbejdes med stikledninger i Lejre. Vi kan faktisk stå for både dit gravearbejde og dit anlægsarbejde. Vi løser med glæde både større og mindre graveopgaver. Vi kan hjælpe dig med alt fra nedgravningen af en trampolin og etablering af en have til terrænregulering af byggegrunde. Vi kan også stå for udgravningen til og støbningen af fundamenter. Du kan finde mere om vores arbejde med jord og beton her.

Vores erfarne medarbejdere har den rette erfaring og ekspertise, til at løse lige netop dine graveopgaver på en hurtig og effektiv måde. De møder op til den aftalte tid, og de sørger naturligvis for, at du oplever så få gener som muligt, mens gravearbejdet står på. Kort sagt er du i trygge hænder, når du vælger ABN Kloakteknik til jobbet.

ABN Kloakteknik og ABN Kran & Grab ApS

ABN Kloakteknik er et veletableret firma, og vi har mange års erfaring med at stå for gravearbejdet, når der skal arbejdes med stikledninger i Lejre. Når det drejer sig om større projekter, hvor jorden midlertidigt skal opbevares i en container, kan vi samarbejde med vores søsterselskab ABN Kran & Grab ApS. Deres lastbil har wirehejs, så de kan transportere containeren, og grab, så de kan grabbe jorden op i containeren. Når arbejdet på stikledningerne er færdigt, sørger vi for, at lægge jorden jævnt tilbage. Alle huller bliver naturligvis også lukket. Læs mere om ABN Kran & Grab ApS her. 

ABN Kloakteknik og udgravningen til stikledning i Lejre – en opsummering

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, du altid skal vælge ABN Kloakteknik, når du skal bruge et firma til at stå for gravearbejdet, når der skal arbejdes med stikledninger i Lejre.

ABN Kloakteknik er et veletableret firma, der gerne indgår i faste samarbejder med vvs-firmaer, el-installatører og så videre.

Vi tilbyder døgnservice og ejer vores egne gravemaskiner. Vi kan hurtigt være fremme og påbegynde gravearbejdet hele døgnet rundt.

Vores erfarne medarbejdere hjælper gerne med at løse både større og mindre graveopgaver. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af