Stikledning Køge

ABN Kloakteknik står for udgravningen til stikledning i Køge. Vi har døgnservice og indgår gerne i faste samarbejder med vvs firmaer, el-installatører osv. Kontakt os i dag. Eller læs mere om ABN Kloakteknik og udgravning til stikledninger i Køge her på siden.

ABN Kloakteknik står for udgravningen til din stikledning i Køge

Skal du bruge et firma til at stå for gravearbejdet, når du skal arbejde med stikledninger i Køge? Så læs med her! ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, og vi har mange års erfaring med at stå for både større og mindre graveopgaver i Køge og omegn. Hvad enten der skal arbejdes med vandstik, fiber, el-ledninger eller noget helt fjerde, er vi altid klar til at hjælpe. Vi indgår gerne i faste samarbejder med vvs firmaer, el-installatører og så videre. Da vi ejer vores egne gravemaskiner og tilbyder døgnservice, kan vi hurtigt være på pletten og begynde gravearbejdet. Også når det gælder akutte opgaver. På den måde kan vi forhåbentligt i fællesskab minimere omfanget af eventuelle skader. ABN Kloakteknik har base i Hvidovre og rykker med glæde ud til hele Køge Kommune, fra Borup til Herfølge og alle byer derimellem. Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om mulighederne for et samarbejde vedrørende gravearbejde. Eller kontakt os nu for et uforpligtende tilbud. Du kan finde vores kontaktinformation her. 

gravearbejde, anlægsarbejde, omfangsdræn, stikledning

ABN Kloakteknik kan stå for dit anlægsarbejde i Køge

ABN Kloakteknik står gerne for gravearbejdet, når der skal arbejdes med din stikledning i Køge. Vi kan også løse diverse andre graveopgaver og hjælpe dig med dit anlægsarbejde. Ingen graveopgave er for stor eller for lille for os. Vi hjælper dig gerne, hvad enten du skal have gravet en trampolin ned, eller terrænreguleret en byggegrund. Når du skal bruge et firma, til at stå for udgravningen og støbningen af fundamenter, kan vi også hjælpe dig. Du kan finde mere om vores arbejde med jord og beton her. 

Hvad enten du bruger ABN Kloakteknik til at grave din trampolin ned, eller til at stå for udgravningen til stikledninger i Køge, er du i trygge hænder. Vores medarbejdere er professionelle og pålidelige. De løser altid alle opgaver på en hurtig og gnidningsfri måde, så du oplever så få gener som muligt.

ABN Kloakteknik og ABN Kran & Grab ApS

ABN Kloakteknik er et veletableret firma. Vi har mange års erfaring med at stå for gravearbejdet, når der arbejdes med stikledninger i Køge. Når vi arbejder på større graveopgaver, hvor den opgravede jord midlertidigt skal opbevares i en container, arbejder vi gerne sammen med vores søsterselskab ABN Kran & Grab ApS. Deres lastbil har både wirehejs og grab. De kan transportere containeren og grabbe jorden op i den. Så kan fagfolkene arbejde uforstyrret på stikledningerne. Når arbejdet er fuldendt, sørger vi naturligvis for, at jorden bliver lagt jævnt, og at alle huller bliver lukket. Læs mere om ABN Kran & Grab ApS her.

ABN Kloakteknik og udgravning til stikledning i Køge – en opsummering

Her kan du finde tre gode grund til hvorfor, ABN Kloakteknik skal stå for gravearbejdet, når der arbejdes med stikledninger i Køge kommune.

ABN Kloakteknik er et veletableret firma der både tilbyder døgnservice og ejer vores egne gravemaskiner. Vi kan hurtigt være fremme og begynde gravearbejdet hele døgnet rundt.

Vi er mødestabile og indgår gerne i faste samarbejder med vvs firmaer, el-installatører og så videre.

Vores pålidelige og erfarne medarbejdere kan løse både større og mindre graveopgaver. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af