Stikledning København

ABN Kloakteknik står for udgravningen til stikledning i København. Vi har døgnservice og indgår gerne i faste samarbejder med vvs-firmaer, el-installatører osv. Kontakt os i dag. Eller læs mere om stikledninger og ABN Kloakteknik her på siden.

ABN Kloakteknik står for udgravningen til stikledning i København

Mangler du et firma til at stå for gravearbejdet, når du arbejder med stikledninger i København? Så er ABN Kloakteknik altid klar til at hjælpe. Vi ejer vores egne gravemaskiner, og vi tilbyder døgnservice. Det betyder, at vi hurtigt kan være fremme og begynde gravearbejdet på alle tidspunkter af døgnet. Så kan vi i fællesskab forhåbentligt minimere omfanget af eventuelle skader. ABN Kloakteknik står gerne for gravearbejdet, hvad enten det gælder vandstik, fiber, el-ledninger eller noget helt fjerde. Vi indgår gerne i faste samarbejder med vvs-firmaer, el-installatører og så videre. Fra vores base i Hvidovre rykker vi ud til hele Københavns Kommune, fra Brønshøj og Vanløse til Østerbro og Valby og alle områder derimellem. Kontakt os i dag for et godt, uforpligtende tilbud eller blot en snak om dit næste projekt. Du finder vores kontaktinformation her.

gravearbejde, anlægsarbejde, omfangsdræn, stikledning

ABN Kloakteknik står gerne for dit anlægsarbejde

ABN Kloakteknik står gerne for gravearbejdet, når der skal arbejdes med en stikledning i København. Men vi er faktisk altid klar til at hjælpe når det kommer til gravearbejde og anlægsarbejde. Vi løser gerne både større og mindre graveopgaver. Vi kan hjælpe med alt fra nedgravningen af trampoliner til terrænregulering af byggegrunde. Vi kan også stå for udgravningen til og støbningen af fundamenter. Du kan læse mere om vores jord og beton arbejde her. Når du hyrer ABN Kloakteknik til at stå for gravearbejdet, er du i trygge hænder. Vi sætter pålidelighed og kvalitet i højsæde. Vi sørger altid for at udføre vores arbejde hurtigt og effektivt, så du oplever så få gener som muligt. Vi overholder naturligvis alle tidsaftaler, så dit projekt ikke bliver forsinket på grund af os.

ABN Kloakteknik og ABN Kran og Grab ApS

ABN Kloakteknik er et veletableret firma og vi har mange års erfaring med at stå for gravearbejdet, når der skal arbejdes med stikledninger i København. Hvis der er tale om et større projekt, hvor den opgravede jord midlertidigt skal opbevares i en container, kan vores søsterselskab ABN Kran & Grab ApS assistere os. Deres lastbil har både wirehejs og grab. De kan både transportere containeren og grabbe jorden op i den, så fagfolkene kan arbejde med stikledningerne uforstyrret. Når arbejdet er færdiggjort, sørger vi naturligvis for, at al jord kommer på plads og alle huller bliver lukkede. Læs mere om ABN Kran & Grab ApS her. 

ABN Kloakteknik og udgravning til stikledning i København – en opsummering

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, du altid skal vælge ABN Kloakteknik til at stå for gravearbejdet, når der skal arbejdes med stikledninger i København.

ABN Kloakteknik ejer vores egne gravemaskiner og tilbyder døgnservice. Vi kan hurtigt være fremme og starte gravearbejdet hele døgnet rundt.

Vi indgår gerne i faste samarbejder med vvs-firmaer, el-installatører og så videre.

ABN Kloakteknik kan hjælpe dig med både større og mindre graveopgaver. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af