Stikledning Høje Taastrup

ABN Kloakteknik står for udgravningen til stikledning i Høje Taastrup. Vi har døgnservice og indgår gerne i faste samarbejder med VVS-firmaer, el-installatører osv. Kontakt os i dag. Eller læs mere om stikledninger og gravearbejde i Taastrup her på siden.

ABN Kloakteknik står for udgravningen til stikledning i Høje Taastrup

Mangler du et firma, til at stå for gravearbejdet, når du arbejder med stikledninger i Høje Taastrup? Så læs med her! ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, og vi har mange års erfaring med at stå for diverse former for gravearbejde i Høje Taastrup. Vi kan stå for gravearbejdet, hvad enten du skal arbejde med vandstik, fiber, el-ledninger eller noget helt fjerde. Da vi både tilbyder døgnservice og ejer vores egne gravemaskiner, kan vi hurtigt være fremme og starte på gravearbejdet – også ved akutte tilfælde. Så kan vi i fællesskab minimere omfanget af eventuelle skader. ABN Kloakteknik indgår gerne i faste samarbejder med VVS firmaer, el-installatører og så videre, hvor I står for det faglige, og vi står for gravearbejdet. Fra vores base i Hvidovre rykker vi med glæde ud til hele Høje Taastrup Kommune, inklusive Taastrup, Hedehusene og Fløng. Kontakt os i dag for en uformel snak om mulighederne for et samarbejde. Eller kontakt os for et uforpligtende tilbud. Du kan finde vores kontaktinformation her.

gravearbejde, anlægsarbejde, omfangsdræn, stikledning

ABN Kloakteknik kan stå for dit anlægsarbejde

ABN Kloakteknik står, som sagt, gerne for gravearbejdet, når der skal arbejdes med stikledninger i Høje Taastrup. Men det er langt fra den eneste form for gravearbejde og anlægsarbejde, vi kan hjælpe dig med. Vi klarer gerne både større og mindre graveopgaver. Vi kan faktisk hjælpe dig med alt fra nedgravningen af en trampolin til terrænregulering af din byggegrund. Hvis du skal have etableret et fundament, kan vi både stå for gravearbejdet og for selve støbningen af fundamentet. Du kan finde mere om vores arbejde med jord og beton her.

Når du hyrer ABN Kloakteknik til at stå for gravearbejdet, overholder vi altid alle aftaler. Vi kommer til tiden, så dit projekt ikke bliver forsinket på grund af os. Derudover sørger vi altid for, at du oplever så få gener som muligt, mens gravearbejdet står på. Kort sagt er du i trygge hænder hos os.

ABN Kloakteknik og ABN Kran & Grab ApS

ABN Kloakteknik er et veletableret firma med mange års erfaring med at stå for gravearbejdet, når der skal arbejdes med stikledninger i Høje Taastrup. Hvis det drejer sig om et større projekt, hvor jorden midlertidigt skal opbevares i en container, kan vores søsterselskab ABN Kran & Grab ApS hjælpe os. Deres lastbil har både wirehejs, til containertransport, og grab, til at grabbe jorden op i containeren. Når arbejdet med stikledningerne er fuldendt, sørger vi naturligvis for, at alt jorden bliver lagt jævnt tilbage, og at alle huller bliver lukket. Læs mere om ABN Kran & Grab ApS her. 

ABN Kloakteknik og udgravninger til stikledning i Høje Taastrup – en opsummering

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, du altid skal vælge ABN Kloakteknik til at stå for gravearbejdet, når der arbejdes med stikledninger i Høje Taastrup.

ABN Kloakteknik er et veletableret firma, der både tilbyder døgnservice og ejer vores egne gravemaskiner. Vi kan hurtigt være fremme og begynde at grave hele døgnet rundt.

Vi indgår meget gerne i faste samarbejder med vvs firmaer, el-installatører og så videre.

Vores erfarne medarbejdere kan hjælpe dig med at løse både større og mindre graveopgaver. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af