Stikledning Furesø

ABN Kloakteknik står for udgravningen til stikledning i Furesø Kommune. Vi har døgnservice og indgår gerne i faste samarbejder med vvs firmaer, el-installatører osv. Kontakt os i dag. Eller læs mere om ABN Kloakteknik og vores arbejde med stikledninger i Furesø her på siden.

ABN Kloakteknik står for udgravningen til stikledning i Furesø Kommune

Når du skal arbejde med stikledninger i Furesø Kommune og mangler et firma til at stå for gravearbejdet, er ABN Kloakteknik altid klar til at hjælpe. Vi er autoriseret kloakmester, og vi har mange års erfaring med at løse både større og mindre graveopgaver i Furesø Kommune. Da vi både tilbyder døgnservice og ejer vores egne gravemaskiner, kan vi hurtigt være fremme og starte gravearbejdet. Også ved akutte opgaver uden for ”normal” arbejdstid. Vi kan stå for gravearbejde hvad enten du skal arbejde med vandstik, el-ledninger, fiber eller noget helt fjerde. Derfor indgår vi gerne i faste samarbejder med vvs firmaer, el-installatører og så videre. Når I samarbejder med ABN Kloakteknik, er I sikret en mødestabil samarbejdspartner, der altid løser graveopgaven hurtigt og effektivt. Fra vores base i Hvidovre rykker vi med glæde ud til hele Furesø Kommune, fra Farum til Hareskovby og alle byer derimellem. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud eller en uformel snak om dine muligheder ved et gravearbejde. Du finder vores kontaktinformation her.

gravearbejde, anlægsarbejde, omfangsdræn, stikledning

ABN Kloakteknik står for dit anlægsarbejde i Furesø Kommune

ABN Kloakteknik kan ikke bare stå for gravearbejdet, når der bliver arbejdet med stikledninger i Furesø Kommune. Vi kan også stå for diverse former for graveopgaver og anlægsarbejde.  Ingen graveopgave er for stor eller for lille for os. Vi kan hjælpe med alt fra at nedgrave trampoliner til at terrænregulere byggegrunde. Vi kan endda stå for både udgravningen til og støbningen af fundamenter. Du kan finde mere om vores arbejde med jord og beton her. 

Når du hyrer ABN Kloakteknik til at stå for gravearbejdet, er du i trygge hænder. Det gælder naturligvis både, når vi graver ud til stikledning i Furesø, og når vi graver trampoliner ned. Vores professionelle medarbejdere har den rette erfaring til at sørge for, at arbejdet bliver udført hurtigt og effektivt. Vi arbejder altid på, at du oplever så få gener som muligt, mens arbejdet står på.

ABN Kloakteknik og ABN Kran & Grab ApS

ABN Kloakteknik er et veletableret firma med mange års erfaring med at stå for gravearbejdet, når der bliver arbejdet med stikledninger i Furesø Kommune. Når det kommer til opgaver, hvor jorden midlertidigt skal opbevares i en container, kan vi arbejde sammen med vores søsterselskab ABN Kran & Grab ApS. Deres lastbil har både wirehejs og grab. Da kan transportere containeren, hvor jorden skal opbevares, og grabbe jorden op i den uden problemer. Så kan fagfolkene arbejde på stikledningerne, uden at komme i karambolage med den opgravede jord. Når arbejdet er fuldendt, sørger vi for at jorden bliver lagt jævnt igen, og at alle huller bliver lukkede. Læs mere om ABN Kran & Grab ApS her.

ABN Kloakteknik og udgravning til stikledning i Furesø – en opsummering

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, du altid skal vælge ABN Kloakteknik til at stå for gravearbejdet, når der skal arbejdes med stikledning i Furesø Kommune.

ABN Kloakteknik er et veletableret firma, der både tilbyder døgnservice og ejer vores egne gravemaskiner. Vi kan hurtigt være fremme og begynde gravearbejdet hele døgnet rundt.

Vi indgår gerne i faste samarbejder med vvs firmaer, el-installatører og så videre.

Vores professionelle og pålidelige medarbejdere kan løse både større og mindre graveopgaver. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af