Stikledning Amager

ABN Kloakteknik står for udgravningen til stikledning på Amager. Vi har døgnservice og indgår gerne i faste samarbejder med vvs-firmaer, el-installatører osv. Kontakt os i dag for et godt tilbud. Eller læs mere om ABN Kloakteknik og udgravning til stikledninger her.

ABN Kloakteknik står for udgravningen til stikledning på Amager

Mangler du et firma til at stå for gravearbejdet, når du skal arbejde med stikledninger på Amager? Så se her! ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, og vi har mange års erfaring med at stå for diverse former for gravearbejde – også når det kommer til stikledninger. Vi står gerne for gravearbejdet hvad enten det gælder vandstik, fiber, el-ledninger eller noget helt andet. Vi ejer vores egne gravemaskiner og tilbyder døgnservice. Det betyder, at vi hurtigt kan være fremme og starte gravearbejdet, hvis der akut skulle være brug for det. Så kan vi forhåbentlig i fællesskab minimere omfanget på de skader, der eventuelt måtte være. Vi indgår gerne i faste samarbejder med vvs-firmaer, el-installatører og så videre. ABN Kloakteknik står gerne for gravearbejdet, når der skal arbejdes med stikledninger på hele Amager, fra Dragør til Amagerbro og alle byer derimellem. Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om din opgave eller et godt tilbud. Du kan finde vores kontaktinformation her.

gravearbejde, anlægsarbejde, omfangsdræn, stikledning

ABN Kloakteknik kan stå for dit anlægsarbejde på Amager

Når du skal bruge et firma, til at stå for gravearbejdet, når du skal arbejde med en stikledning på Amager, er ABN Kloakteknik altid klar til at hjælpe. Vi kan faktisk hjælpe dig, både med større og mindre graveopgaver. Vores medarbejdere har den rette erfaring, til at stå for dit anlægsarbejde på Amager. Vi kan hjælpe med alt fra nedgravningen af trampoliner, til terrænregulering af en grund, inden byggeriet starter. Vi kan også stå for udgravningen til fundamenter, vi kan endda stå for at støbe det. Du kan læse mere om vores arbejde med beton her. Når du hyrer ABN Kloakteknik til at stå for gravearbejdet, sørger vi altid for, at vi er færdige til den aftalte tid. Andre håndværkere bliver ikke forsinkede, fordi I skal vente på os. Derudover sørger vi for, at du oplever så få gener som muligt, mens vi graver. Kort sagt er du i trygge hænder hos ABN Kloakteknik.

ABN Kloakteknik og ABN Kran & Grab ApS

ABN Kloakteknik er et veletableret firma og vi har, som sagt, mange års erfaring med at stå for gravearbejdet, når der skal arbejdes med stikledninger på Amager. Hvis vi midlertidigt skal opbevare den opgravede jord, kan vores søsterselskab ABN Kran & Grab ApS hjælpe os. De har en lastbil med wirehejs og grab. Så de kan både stå for at transportere containeren og grabbe jorden op i den. Så er jorden ikke i vejen, mens der bliver arbejdet med stikledningerne. Når arbejdet er fuldendt, sørger vi for at jorden kommer på plads igen og at den bliver jævnt fordelt og at alle huller bliver lukket. Læs mere om ABN Kran & Grab ApS her. 

ABN Kloakteknik og udgravning til stikledning på Amager – en opsummering

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, du altid skal vælge ABN Kloakteknik som din samarbejdspartner, når du skal bruge et firma, til at stå for gravearbejdet til stikledninger på Amager.

ABN Kloakteknik ejer vores egne gravemaskiner, og vi tilbyder døgnservice. Vi kan hurtigt være fremme og starte gravearbejdet – også uden for ”normale” åbningstider.

Vi indgår gerne i faste samarbejder med vvs-firmaer, el-installatører og så videre, hvor vi står for gravearbejdet, og I står for arbejdet med stikledningerne.

ABN Kloakteknik løser gerne både større og mindre graveopgaver på hele Amager. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af