Rottespærre Vallensbæk

Skal du have installeret en rottespærre i Vallensbæk? Så kontakt ABN Kloakteknik. Som autoriseret kloakmester og rottespærremontør har vi mange års erfaring med installation af rottespærre i Vallensbæk. Læs mere om os og installering af rottespærre her på siden.

Rotter i Vallensbæk

I Danmark oplever vi forholdsvis milde vintre. Dem elsker rotterne. De har meget bedre leveforhold, når temperaturen ikke falder for meget. Et rottepar kan i teorien blive til 800 rotter på bare et år. Derfor er du som privat grundejer forpligtet til at melde rotter til Vallensbæk kommune. Du kan melde rotter til Vallensbæk kommune her. En rottespærre er et godt værktøj til at stoppe rotterne fra at få adgang til de kloakrør, der befinder sig på din grund. Som autoriseret kloakmester og autoriseret rottespærremontør installerer ABN Kloakteknik rottespærre i Vallensbæk. Vi installerer rottespærre for både virksomheder med eget domicil, boligforeninger, private grundejere og så videre. Fra vores base i Hvidovre rykker vi ud og installerer rottespærre i hele Vallensbæk Kommune, naturligvis inklusive Vallensbæk Nordmark og Vallensbæk Strand. Du kan finde vores kontaktinformation her.

Installation af rottespærre i Vallensbæk

ABN Kloakteknik har mange års erfaring med installation af rottespærre i Vallensbæk. Derfor ved vi af erfaring, at det kan være en god ide, at få tjekket kloakrørene ved hjælp af en tv-inspektion, inden vi installerer din nye rottespærre. En tv-inspektion vil kunne fortælle os præcis hvilken stand, dine kloakrør er i. Den vil kunne fortælle os, om der er rottereder i kloakken. Rotter kan godt lide at bygge reder i ubrugte kloakrør, der ikke er lukket korrekt. Den vil også kunne fortælle os, om der er rørbrud. Hvis det skulle være tilfældet, skal rørbruddet repareres, inden at en rottespærre vil kunne fungere optimalt. ABN Kloakteknik kan naturligvis hjælpe med både udførelsen af begge opgaver. Læs mere om vores arbejde med tv-inspektion her og med rørbrud her.

Rotter – hvad kan jeg selv gøre?

Du skal bruge en autoriseret kloakmester og rottespærremontør, som ABN Kloakteknik, til installationen af din rottespærre i Vallensbæk. Men der er dog en række af andre ting, du kan gøre for at gøre livet surt for rotterne. Det er for eksempel altid en god ide, at gøre det svært for rotterne at finde føde. Derfor skal du opsamle al nedfaldsfrugt. Du skal også sørge for, at rotterne ikke har adgang til hønsegården, hvis du holder høns. Hvis du fodrer fugle, skal du sørge for, at rotterne ikke har adgang til fuglefrøene. Derudover elsker rotter rodede haver. Så kan de nemlig let finde et sted at bygge rede. Derfor er det en god ide, at sørge for, at der ikke er bunker af rod i haven. Bolius har skrevet en interessant artikel om rotter. Du kan finde artiklen her. 

ABN Kloakteknik – din installatør af rottespærre i Vallensbæk.

Her kan du finde en kort opsummering over, hvorfor du skal vælge ABN Kloakteknik til installationen af din rottespærre i Vallensbæk.

ABN Kloakteknik er et veletableret firma med mange års erfaring i etablering af rottespærre i Vallensbæk.

Som autoriseret kloakmester kan vi også hjælpe dig med udførelse af tv-inspektion eller reparation af rørbrud, hvis det skulle være nødvendigt.

ABN Kloakteknik installerer rottespærre for både virksomheder, private grundejere, boligforeninger og så videre i hele Vallensbæk Kommune.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af