Rottespærre Rødovre

Er der rotter i din kloak? Så kontakt ABN Kloakteknik i dag. Vi er autoriseret kloakmester og rottespærre montør og har mange års erfaring med installation af rottespærre i Rødovre og Islev. Læs mere om rottespærre her på siden.

Installation af rottespærre i Rødovre Kommune

Som de fleste andre kommuner i Danmark, kæmper Rødovre Kommune også med rotter. Rotter er skadedyr, der kan bringe sygdom med sig og lave skader for mange tusinde kroner. Derfor har du pligt til at melde rottefund til Rødovre Kommune. Det er bedst, hvis vi kan holde rotterne i kloakken. Derfor kan det være en god ide at få installeret en rottespærre. Den vil nemlig stoppe rotterne fra at få adgang til de kloakrør, der befinder sig på din grund. Så kan rotterne ikke få adgang til dit hus gennem toilettet eller afløb.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester og autoriseret rottespærre montør. Vi har mange års erfaring med installation af rottespærre i Rødovre. Fra vores base i Hvidovre, kan vi hurtigt være hos dig, der bor i Rødovre og Islev. Så kontakt ABN Kloakteknik, hvis du vil have et godt tilbud på installation af rottespærre i Rødovre. Du finder vores kontaktinformation her.

Hvordan fungerer en rottespærre?

En rottespærre er en anordning, der bliver installeret i dine kloakrør. Den stopper rotterne fra at få adgang til dine kloakrør, men den lader stadig vandet flyde frit igennem. For at en rottespærre fungerer optimalt, skal man først sikre sig to ting. For det første må der ikke være nogen brud eller utætheder i din kloak. Hvis der er det, kan rotterne smutte igennem hullerne, og få adgang til din kloak af den vej. For det andet må der ikke allerede være rotter i din kloak. Hvis rottespærren bliver installeret med rotter i din kloak, bliver rotterne fanget på den forkerte side af rottespærreren. Derfor er det en rigtig god ide at få udført en tv-inspektion inden installation af rottespærren. Det kan ABN Kloakteknik naturligvis hjælpe dig med. Når vi har udført tv-inspektionen kan vi se præcis hvilken stand dine kloakrør befinder sig i. Så ved vi, om der er noget der skal ordnes, inden vi installerer din rottespærre i Rødovre. Læs mere om TV-inspektion her.

Husk, at det er god ide at få serviceret din rottespærre årligt. Så kan du være sikker på, at den fortsat fungerer optimalt.

Kan jeg selv gøre noget for at stoppe rotter?

Ja, der er en del ting man som grundejer selv kan gøre, for at gøre livet svært for rotterne. Det er altid en god ide, at fjerne nedfaldsfrugt og sørge for, at fuglefoder bliver gemt godt af vejen. På den måde fjerner du muligheden for let adgang til føde for rotterne. Det er også en god ide at sørge for, at der ikke er for meget rod på din grund. Rod giver nemlig rotterne nogle rigtig gode gemmesteder til at bygge rede. Bolius har skrevet en rigtig interessant artikel om rotter, som du kan læse her.

En rottespærre er et rigtig godt hjælpemiddel til at holde rotterne væk fra din kloak. Du skal bruge en autoriseret kloakmester, når du skal have en rottespærre installeret. ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester og autoriseret rottespærremontør, og vi er eksperter i installation af rottespærre i Rødovre. Vi hjælper naturligvis både private grundejere, virksomheder med eget domicil, boligforeninger og så videre.

ABN Kloakteknik – din installatør af rottespærre i Rødovre

Vil du have et hurtigt overblik over, hvorfor du slal vælge ABN Kloakteknik til installation af rottespærre i Rødovre? Så læs med her:

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester med mange års erfaring i installation af rottespærre i Rødovre og Islev.

Vi kan også udføre tv-inspektioner, så vi er sikre på, at din ny-installerede rottespærre fungerer optimalt.

ABN Kloakteknik installerer gerne rottespærre i Rødovre, hvad enten du er privat boligejer, virksomhed eller boligforening.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af