Rottespærre København

Skal du have installeret en rottespærre i København? Så kontakt ABN Kloakteknik i dag. Vi er autoriseret kloakmester og rottespærremontør med mange års erfaring i installation af rottespærre i København. Læs mere om rottespærre her på isiden.

Rotter i København

I Danmark oplever vi generelt milde vintre. Det er rotterne glade for, for så er det lettere for dem at finde føde og overleve og formere sig. Et rottepar kan på et år i teorien blive til 800 rotter. Derfor gælder det om, at holde rotterne fra din grund og de kloakrør, der befinder sig på din grund. Hvis du finder tegn på rotter, er du som grundejer forpligtet til at melde det til Københavns Kommune. Du kan melde tegn på rotter til Københavns kommune her. En rottespærre stopper rotterne fra at få adgang til dine kloakrør. Som autoriseret kloakmester samt autoriseret rottespærremontør kan ABN Kloakteknik hjælpe dig med at installere din rottespærre i København. Vi har mange års erfaring i installation af rottespærre for både virksomheder og private i hele Københavns Kommune, fra Brønshøj og Vanløse til Emdrup og Østerbro og alle områder derimellem. Du kan finde vores kontaktinformation her.

Installation af rottespærre i København

ABN Kloakteknik har mange års erfaring med installation af rottespærre i København. Derfor ved vi også, at det ofte er en god ide at få udført en tv-inspektion. En tv-inspektion vil nemlig kunne fortælle os, præcis hvilken stand dine kloakrør befinder sig i. Vi vil for eksempel kunne se, om der er rottereder i dine kloakrør. Rotter kan godt lide at bygge reder i ubrugte kloakrør, der ikke er afblændet korrekt. En tv-inspektion vil også kunne vise os, om der er rørbrud. Hvis vi finder rørbrud, skal det repareres inden at en rottespærre vil kunne fungere optimalt. Du kan læse mere om ABN Kloakteknik og udførelsen af tv-inspektioner her. Du kan læse mere om rotter og rørbrud her.

Rotter – hvad kan jeg selv gøre?

Du skal bruge en autorisret kloakmester og rottespærremontør, som ABN Kloakteknik, til installationen af din rottespærre i København. Men der er en del andre ting, som du selv kan gøre, for at gøre livet surt for rotterne. For eksempel er det altid en god ide at opsamle al nedfaldsfrugt. På den måde fjerner du en måde, hvorpå rotterne let ville kunne få adgang til føde. Hvis du holder høns, skal du huske at være opmærksom på, hvordan du fodre dine høns, og om rotter har adgang til hønsegården. Hvis du fodrer fuglene i haven, så husk at sørge for, at mindst muligt fuglefrø ender på jorden. Rotter elsker også rod i haven, det giver dem mange steder at gemme sig og bygge rede. Så det kan være en fordel med en opryddet have. Bolius har skrevet en informativ artikel om rotter. Du kan finde artiklen her. 

ABN Kloakteknik – din installatør af rottespærre i København

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, du skal vælge ABN Kloakteknik, når du skal have installeret en rottespærre i København.

ABN Kloakteknik er et veletableret firma med mange års erfaring i installation af rottespærre i København.

Som autoriseret kloakmester kan vi også hjælpe dig med udførelsen af tv-inspektioner og reparation af rørbrud, hvis det skulle være aktuelt.

Vi installerer rottespærre for virksomheder, private grundejere, boligforeninger og så videre i hele Københavns Kommune, fra Brønshøj til Østerbro og alle områder derimellem.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af