Rottespærre Ishøj

Skal du have installeret en rottespærre i Ishøj? Så kontakt ABN Kloakteknik i dag. Som autoriseret kloakmester og rottespærremontør har vi mange års erfaring med installation af rottespærre i Ishøj. Læs mere om os og rottespærrer her på siden.

Rotter og rottespærre i Ishøj Kommune

I Danmark oplever vi generelt milde vintre. Det er med til at gøre, at rotter har gode levevilkår. Men rotter er et skadedyr, der kan bringe sygdomme med sig og lave skader på din bolig for mange tusinde kroner. Derfor er det bedst, hvis rotterne bliver holdt væk fra din grund. Som privat grundejer har du pligt til at melde fund eller mistanke om rotter til Ishøj Kommune. Det kan du gøre her. En god måde at holde rotterne fra din kloak, er ved at installere en rottespærre. Som autoriseret kloakmester og autoriseret rottespærremontør kan ABN Kloakteknik hjælpe dig med at installere din rottespærre i Ishøj. ABN Kloakteknik installerer rottespærre for både virksomheder, boligforeninger og private i hele Ishøj Kommune, fra Torslunde til Ishøj Strand og alle byer derimellem. Du kan finde vores kontaktinformation her.

Installation af rottespærre i Ishøj

ABN Kloakteknik har mange års erfaring med installation af rottespærre i Ishøj. Derfor ved vi af erfaring, at det er en rigtig god ide, at få udført en tv-inspektion inden rottespærren monteres. En tv-inspektion vil kunne fortælle os, om rotterne har bygget rede i dine kloakrør. Den vil også kunne fortælle os, om der skulle være rørbrud. Hvis der er rørbrud, skal det repareres før, at en rottespærre vil kunne fungere optimalt. ABN Kloakteknik kan naturligvis hjælpe dig både med udførelsen af en tv-inspektion og med reparation af kloakrør. Du kan læse mere om vores arbejde med tv-inspektion her. Og du kan læse mere om rørbrud her.

Rotter – hvad kan jeg selv gøre?

Som privat grundejer er der en del ting, som du selv kan gøre for at gøre det sværere for rotterne at holde til på din grund. Det er for eksempel altid en god ide, at opsamle al nedfaldsfrugt. På den måde har rotterne ikke let adgang til føde. Det er også en god ide at opbevare fuglefoder til høns eller fuglene i haven steder, hvor rotterne ikke kan komme til det. Bolius har skrevet en informativ artikel om rotter. Du kan finde artiklen her.

En rottespærre er et rigtig godt hjælpemiddel, når rotterne skal holdes væk fra dine kloakrør. En effektiv rottespærre gør, at vandet frit kan løbe igennem kloakken, men at rotterne ikke kan få adgang. Hvis der først er rotter i din kloak, kan de få adgang til din bolig gennem riste og toiletter. ABN Kloakteknik kan hurtigt og effektivt installere din nye rottespærre i Ishøj. Så kontakt os gerne i dag for et uforpligtende tilbud på installation af rottespærre. Eller udfyld vores kontaktformular, som du finder nederst på siden. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

ABN Kloakteknik – din installatør af rottespærre i Ishøj

Vil du have et hurtigt overblik over, hvorfor du skal vælge ABN Kloakteknik til at installere din rottespærre i Ishøj? Så læs med her:

ABN Kloakteknik er et veletableret firma. Som autoriseret kloakmester og rottespærremontør har vi mange års erfaring i installation af rottespærre i Ishøj.

Vi kan også hjælpe dig med udførelsen af en tv-inspektion og reparation af dine kloakrør, hvis der skulle være behov for det.

Vi installerer rottespærre for både virksomheder, boligforeninger og private grundejere i Ishøj Kommune.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af