Rottespærre Hvidovre

Skal du have installeret en rottespærre i Hvidovre? Så kontakt ABN Kloakteknik i dag. Vi er din lokale kloakmester med mange års erfaring og professionelle fagpersoner. Læs mere om installation af rottespærre her på siden.

Rotter i Hvidovre Kommune

Vidste du, at et rottepar i teorien kan blive til 800 rotter? I Danmark oplever vi milde vintre, der blandt andet gør, at rotterne har gode levevilkår. Derfor skal man som grundejer altid melde det til kommunen, hvis man har mistanke om, at der er rotter på ens grund. I Hvidovre Kommune er mange af de privatejede kloakker i dårlig stand, hvilket kan give rotterne lettere adgang til overfladen. Det kan derfor være en god ide, at få installeret en rottespærre i ens kloak. En rottespærre stopper rotterne fra at få adgang til dine kloakrør. ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester og rottespærre montø,r og vi er eksperter i installation i rottespærre i Hvidovre. Vi har base i Hvidovre, så vi kan hurtig rykke ud og hjælpe dig, hvad enten du bor i Friheden, Avedøre, Hvidovre eller en by derimellem. Kontakt os i dag, hvis du vil have et godt tilbud på installation af rottespærre i Hvidovre fra et veletableret lokalt firma.Du finder vores kontaktinformation her.

 

ABN Kloakteknik – din lokale installatør af rottespærre i Hvidovre

En installation af rottespærre i Hvidovre er en hurtig og forholdsvis billig måde at holde rotterne fra dine kloakrør. Den spærrer for rotterne, så de ikke kan gå fra det kommunale kloaknetværk ind i dine kloakrør. Hvis rotterne først får adgang til dine kloakrør kan de sagtens finde på at bygge reder, specielt hvis der er stikledninger, der ikke længere er i brug. Fra rørene kan de få adgang til din bolig gennem toilettet eller afløb, der ikke er skruet fast i gulvet. En rottespærre stopper rotterne inden de kommer ind i din kloak. En rottespærre er dog kun effektiv, hvis dine kloakrør er helt tætte. Derfor tilbyder ABN Kloakteknik udførelse af en tv-inspektion. Så kan vi få et overblik over, præcis hvilken stand dine kloakrør befinder sig i. Hvis der er nogle utætheder, kan vi naturligvis hjælpe med at reparere dem, inden vi installerer rottespærren. Læs mere om TV-inspektion her. Og læs mere om rotter og rørbrud her.

Hvad kan jeg selv gøre i kampen mod rotterne?

Som privat grundejer er der en del ting, du selv kan gøre for at holde rotterne væk fra din grund. Det er altid en god ide, at fjerne al nedfaldsfrugt og sørge for, at fuglefoder er pakket godt væk. Så får rotterne det sværere ved at finde føde. Derudover elsker rotter gode steder at bygge reder. Sørg derfor altid for, at der ikke er rod på din grund, som rotterne kan bygge rede under. Bolius har skrevet en interessant artikel om rotter, som du kan finde her . Her kan du også finde andre gode råd til, hvad du selv kan gøre for at holde rotterne væk fra din grund.

En rottespærre skal dog installeres af en autoriseret kloakmester. Det er her, at ABN Kloakteknik kommer ind i billedet. Vores fagpersoner er alle sammen eksperter i installation af rottespærre i Hvidovre.

ABN Kloakteknik – din lokale installatør af rottespærre i Hvidovre

Vil du have et hurtigt overblik over, hvorfor du slal vælge ABN Kloakteknik til installation af rottespærre i Hvidovre? Så læs med her:

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester og autoriseret rottespærre montør med mange års erfaring i installation af rottespærre i Hvidovre.

Vi er et lokalt firma, der er klar til at hjælpe dig hvad enten du er privat boligejer i Avedøre, virksomhed med eget domicil på Avedøre Holme, eller en boligforening i Friheden.

ABN Kloakteknik kan hjælpe med udførelse af en tv-inspektion, så vi kan sikre os, at din rottespærre fungerer, som den skal.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af