Rottespærre Herlev

Mistænker du, at der er rotter i din kloak? Så kontakt ABN Kloakteknik i dag. Vi er autoriseret kloakmester og kan sagtens hjælpe dig med installation rottespærre i Herlev Kommune. Læs mere om installation af rottespærre i Herlev her på siden.

Rottespærre i Herlev Kommune

I mange kommuner i Danmark er rotter stadig et stort problem. Rotter kan bringe sygdomme med sig, og de kan lave materielle skader for mange tusinde kroner. Du har derfor pligt til, at melde det til Herlev Kommune, hvis du finder rotter eller tegn på rotter på din grund.

Generelt set er det bedst, hvis vi kan holde rotterne i kloakkerne. Derfor kan det være en god ide at få installeret en rottespærre. En rottespærre vil resultere i, at rotterne ikke vil kunne få adgang til de kloakrør, der befinder sig på din grund. Dermed vil rotterne ikke kunne få adgang til din bolig gennem toilet eller afløb. ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, og vi er eksperter i installation af rottespærre i Herlev kommune. Vi er nemlig også autoriserede rottespærremontører. Kontakt ABN Kloakteknik, hvis du vil have et godt tilbud på installation af rottespærre i Herlev Kommune. Vi rykker naturligvis med glæde ud til hele Herlev Kommune, også Hjortespring. Du finder vores kontaktinformation her.

Er en installation af rottespærre i Herlev nok til at stoppe rotterne?

Hvis du har en mistanke om, at der er rotter i din kloak, kan det være en rigtig god ide, at få udført en tv-inspektion af din kloak. Det kan ABN Kloakteknik naturligvis også hjælpe dig med. En tv-inspektion kan fortælle os, om rotterne eventuelt har bygget reder. Læs mere om TV-inspektioner her. Hvis der allerede er rotter i din kloak, skal de og deres reder fjernes, inden vi kan installere en rottespærre. Ellers er rottespærren ikke effektiv, da den bare vil fange rotterne på den forkerte side inde i din kloak. Derudover kan en tv-inspektion også fortælle os, om der er brud på din kloakrør. Rørbrud skal repareres inden at vi installerer rottespærren. En rottespærre fungerer kun, hvis kloakrørene er tætte. Du kan læse mere om rørbrud her.

Hvad kan jeg selv gøre i kampen mod rotter?

Et rottepar kan i teorien blive til 800 rotter. Specielt hvis det rottepar har et godt sted at bygge rede og let adgang til føde. Derfor anbefaler eksperterne, blandt andet Bolius, at du skal fjerne al nedfaldsfrugt fra din grund. Derudover skal du tænke over, hvordan du opbevarer fuglefoder. Rotter elsker også rod i din have. Det giver dem nemlig gode steder at bygge reder. Læs mere om rottebekæmpelse i artiklen fra Bolius her.

En rottespærre er et forholdsvis billigt middel i kampen mod rotter. Rotter er gode til både at klatre og svømme. Hvis du får installeret en rottespærre, stopper du i hvert fald rotterne fra at få adgang til din bolig gennem dine kloakrør. ABN Kloakteknik kan som autoriseret rottespærremontør hjælpe dig med at få installeret en rottespærre i Herlev.

ABN Kloakteknik – din installatør af rottespærre i Herlev

Vil du have et hurtigt overblik over, hvorfor du skal vælge ABN Kloakteknik til installation af rottespærre? Så læs med her:

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester og autoriseret rottespærremontør. Vi har stor erfaring med installation af rottespærre i Herlev.

Vi kan også hjælpe dig med udførelse af en tv-inspektion. På den måde kan vi sikre os, at rottespærren fungerer optimalt.

ABN Kloakteknik hjælper gerne med installation af rottespærre i Herlev, hvad enten du er privat boligejer, virksomhed med eget domicil, boligforening og så videre. Ring til os i dag for et godt tilbud på installation af rottespærre i Herlev.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af