INSTALLATION AF ROTTESPÆRRE I GLOSTRUP

Hvis du vil stoppe rotter fra at have adgang til din kloak, kan en rottespærre være en god løsning. Kontakt ABN Kloakteknik i dag, vi har mange års erfaring med installation af rottespærre i Glostrup. Eller læs mere om rottespærre her på siden.

Rotter i Glostrup kommune

I Danmark oplever vi milde vintre. Det giver rotter optimale leveforhold. Det bliver lettere for dem at finde mad, og et rottepar kan i teorien blive til 800 rotter. Derfor er det vigtigt, at du som grundejer i Glostrup Kommune, er med til at bekæmpe rotter. Hvis du ser rotter, eller finder tegn på rotter, på din grund, er det vigtigt, at du melder det til kommunen. Det er bedst, hvis vi kan holde rotterne i kloakken, da rotter spreder sygdomme og kan lave skader på din bolig. Hvis rotterne får adgang til de kloakrør, der befinder sig på din grund, kan de finde på at bygge rede, ødelægge kloakrør og kravle op af rør og faldstamme og på den måde få adgang til din bolig gennem toiletter eller afløb. Ved at få installeret en rottespærre, kan du stoppe rotterne fra at få adgang til dine kloakrør. Kontakt ABN Kloakteknik her, hvis du vil have et god tilbud på installation af rottespærre i dit hus i Glostrup. Du finder vores kontaktinformation her.

 

Installation af rottespærre i Glostrup Kommune

ABN Kloakteknik har mange års erfaring med installationer af rottespærre i Glostrup Kommune. Hvis du får en rottespærre installeret i dine kloakrør, gør det, at vandet frit kan flyde igennem røret, men at rotterne ikke kan få adgang. En rottespærre er som regel lavet af rustfrit stål. Det er et materiale, som rotterne ikke kan gnave sig igennem. Hos ABN Kloakteknik anbefaler vi, at du får lavet en ­tv-inspektion, inden vi installerer rottespærreren. Det kan vi naturligvis sagtens hjælpe dig med. En tv-inspektion kan fortælle os, om der er brud på dine kloakrør, eller der allerede er rotter i dine rør. En rottespærre er nemlig kun effektiv, hvis dine kloakrør er tætte og hvis der ikke er nogle rotter, der allerede har bygget rede i din kloak. Læs mere om TV inspektion her.

Rotter – hvad kan jeg selv gøre?

Der er en del ting, man som grundejer selv kan gøre, for at gøre livet surt for rotterne. Rotter elsker for eksempel nedfaldsfrugt, så sørg for at samle al frugt op på din grund. Hvis du fodre fuglene er det en god ide at sørge for, at maden ikke er tilgængelig for rotter. Derudover er det en god ide at sørge for, at der ikke er nogle gode gemmesteder for rotter på din grund. De elsker rod, de kan bygge reder under. Du kan læse meget mere i en spændende artikel fra Bolius, om hvad du selv kan gøre i kampen mod rotter. Find artiken om rotter her.

En rottespærre kan være et rigtig godt hjælpemiddel, når det kommer til at holde rotterne væk fra dine kloakrør. Så kontakt ABN Kloakteknik i dag, hvis du vil have et godt tilbud på installation af rottespærre i Glostrup kommune. Vi er autoriseret kloakmester med mange års erfaring og professionelle medarbejdere.

ABN Kloakteknik – din installatør af rottespærre i Glostrup kommune

Vil du have et hurtigt overblik over, hvorfor du slal vælge ABN Kloakteknik til installation af rottespærre i Glostrup? Så læs med her:

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester med mange års erfaring, også når det kommer til installation af rottespærre i Glostrup Kommune.

Vi tilbyder også udførelse af tv-inspektion, så vi kan sikre os, at rottespærren er effektiv, når det kommer til bekæmpelsen af rotter.

ABN Kloakteknik hjælper gerne alle, hvad enten du er privat grundejer, virksomhed med eget domicil, kolonihusejer, eller en boligforening. Kontakt os i dag for et godt tilbud på installation af rottespærre i Glostrup Kommune.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af