Rottespærre Gladsaxe

Er du bekymret for, om der er rotter i din kloak? Så ring til ABN Kloakteknik i dag. Vi er autoriseret kloakmester med mange års erfaring med installation af rottespærre i Gladsaxe Kommune. Læs mere om rottespærre her på siden.

Besøg af rotter i Gladsaxe

Rotter er desværre stadig et stort problem i mange danske kommuner. Og det er faktisk et stigende problem. Rotterne har nemlig, blandt andet på grund af milde vintre, fået bedre levevilkår. Et rottepar kan i teorien blive til 800 rotter. Rotter kan sprede sygdomme og lave materielle skader for mange tusinde kroner. Derfor er det bedst, hvis vi kan holde rotterne nede i kloakkerne. Som privat grundejer, er det din pligt at sørge for, at de kloakrør, der befinder sig på din grund, er i god stand. Hvis rotterne får adgang til dine kloakrør kan de bygge reder, hvilket kan tilstoppe kloakken. De kan også finde på, at gnave huller i kloakrør. Derfor kan det være en god ide, at få installeret en rottespærre. ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, og vi har mange års erfaring med installering af rottespærre. Kontakt os, hvis du vil have et god tilbud på en installation af rottespærre. Du finder vores kontaktinformation her.

ABN Kloakteknik og installation af rottespærre i Gladsaxe

ABN Kloakteknik rykker med glæde ud og installerer rottespærre i hele Gladsaxe Kommune. Så hvis du bor i Bagsværd, Buddinge, Søborg eller en by derimellem og gerne vil have installeret en rottespærre, er ABN Kloakteknik klar med en hjælpende hånd. Hos ABN Kloakteknik er vi autoriseret rottespærremontør – og har derfor den nødvendige ekspertise og erfaring for at kunne hjælpe dig bedst muligt.

Hvis du mistænker, at der er rotter i din kloak, kan det godt være en god ide, at få foretaget en tv-inspektion. Det kan ABN Kloakteknik naturligvis sagtens hjælpe dig med. En tv-inspektion kan fortælle os, om der er rottereder i din kloak. Hvis der er det, skal de fjernes først. En tv-inspektion kan også fortælle os, om der er brud på dine kloakrør. Hvis rotterederne ikke bliver fjernet, eller hvis kloakrørene ikke er tætte, er rottespærren ikke effektiv. Læs mere om TV-inspektion her.

Hvad kan jeg selv gøre for at stoppe rotterne?

Hvis du gerne vil gøre livet surt for rotterne, er der flere ting du som grundejer selv kan gøre. Om efteråret skal du samle nedfaldsfrugt op. På den måde har rotterne ikke så let adgang til mad. Det samme gælder, hvis du fodrer fugle. Sørg for, at rotterne ikke kan få fat på foderet. Du kan læse mere i en artikel fra Bolius om, hvad du selv kan gøre, for at stoppe rotterne. Læs artiklen her.

En rottespærre kan være et rigtig godt middel i kampen mod rotter. En rottespærre stopper rotterne fra at få adgang til din bolig gennem dine kloakrør. Rotter er nemlig rigtig gode til at klatre, så de kan sagtens kravle op gennem rørene og få adgang til din bolig gennem toilet og afløb. En rottespærre skal installeres af en autoriseret kloakmester. ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester og installerer gerne rottespærre i Gladsaxe Kommune.

ABN Kloakteknik – din installatør af rottespærre i Gladsaxe

Vil du have et hurtigt overblik over, hvorfor du skal vælge ABN Kloakteknik til installation af rottespærre? Så læs med her:

Hvis du skal have installeret rottespærre i Gladsaxe, så er ABN Kloakteknik klar til at hjælpe. Vi er autoriseret kloakmester og rottespærremontør med mange års erfaring.

Husk, at det er en god ide årligt at få efterset rottespærrer, sådan at de forsat kan sikre optimalt mod rotter.

ABN Kloakteknik installerer rottespærre for alle i Gladsaxe Kommune. Hvad enten du er privat grundejer, virksomhed med eget domicil, boligforening, kolonihaveejer og så videre, er ABN Kloakteknik din autoriseret kloakmester.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af